... všetko o BMW ...
ViktorDDD napísal:a aký flame som spustil . . .
a to som len napísal svoj názor, bez toho aby som na niekoho útočil![]()
podľa mňa keď sa dajú nižšie gumy ako majú byť tak koleso sa v blatníku stratí a vyzerá smiešne (sice niektorím sa to tak hrozne páči ale je to proste môj názor, prepáčte)
a že chalani z nejakého euroscene si dávajú na auto také gumy z pod ktorých ešte trčia 3cm disku na každú stranu to je ich problém
mne išlo jedine o to, že chalan tu predstaví svoje nové disky a hneď nato reakcia že tam traba hodiť gumy ktoré sú príliš nízke a úzke
ViktorDDD napísal:v poriadku, končím
a veľmi ma to mrzí, prosím prepáčte mi že som sa opovážil vyjadriť svoj skromný názor, ktorý je iný ako váš
(vidím že u viacerých členov platí pravidlo, že nikto nesmie mať na veci iný názor)
na letné disky budem naťahovať 155/20 aby som bol cool
majro napísal:
aligator, budes ich aj obuvat na auto ? alebo padol definitivny verdikt - predaj ?
aku farbu by si daval na stredy ? kebyze to nechas v tej striebornej ako je na tej foto co si daval predtym, tak by to mohlo byt celkom super..
Aligator napísal:predaj je dovtedy kym su aktualne druhe disky,RC 090
ked ich kamos preda ja zrusim predaj.
Strieborne nechcem,mal som stale strrieborne disky.
Bud ich dam na bielo,alebo cele vylestit,lenze na kazdodenne jazdenie to bude potrebovat extra starostlivost,uvidime co vymislim.
Adam_BA napísal:
biele kolesá sa nejako rozmohli v poslednom čase![]()
:) tie RC090 sú aké rozmerovo? 8j a 9j? alebo všetky 4 kusy 8J? lebo tam už 225/45 nenatlačíš určite, opýtaj sa mima, ten má sekery čo sú rozmerovo rovnaké ako 090-ky
ViktorDDD napísal:v poriadku, končím
...
na letné disky budem naťahovať 155/20 aby som bol cool
Adam_BA napísal:...lenze tu sa do toho zacnu obuvat ludia ktori doteraz na auto davali len konkretne disky priamo urcene pre konkretne auto a este chcu davat rozumy...