... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, BinKooL, fox1k

obchodna sekcia

lubesko
Autor témy
Kraj: Bratislavský

Re: Výmena baterky no auto zasne ráno pri -5 nenaštartovalo.

Pondelok, 2. Decembra 2013, 21:10

Káámo tak to ja robím to isté tlačím do nej koruny a už na nervy ale tak sa spolieham že spravím alternátor a ešte jedná vec sa mi stáva že mi fučí niekde jak tlačí turbo takže ešte toto prezrieme a verím v tom že bude dobre v mojej 330xd je už nového až moc....:)

Samozrejme ti napíšem ako všetko dopadlo a ak to bude aj ten ježko tak toto spravíme nakolene dúfam :D

BrunoSoprano

Re: Výmena baterky no auto zasne ráno pri -5 nenaštartovalo.

Utorok, 3. Decembra 2013, 00:06

Dussi13 napísal:
na priklad ja ked som nemohol nastartovat spravil mi to aj kontakt na baterke pretoze sa sam povolil a uz nechytilo auto stacilo dotiahnut kontakt a slo to zrazu aleaj tak baterka mi potom klakla uz som ju musel menit dal sonm novu stovku a uz chyta ako cert a to mam aj zosik a aj kapacitor ...a co sa tyka jezka tak toho som menil aj ja no za par korun som zohnal uplne novz a stary opravil a dal ho kamamratovi a on mi dal ten svoj pokazeny tka aj ten opravim a budem mat do nahrady

a ako sa dá ten ježko opraviť? však kontakty sú tam zaliate a čo sú bvo vnútry nejaké odpory? a čo sa dá na tom opraviť,tie špice alebo čo? :)

lubesko
Autor témy

Re: Výmena baterky no auto zase ráno pri -5 nenaštartovalo..

Utorok, 10. Decembra 2013, 23:25

Takže alternátor dnes založený prišiel ako nový a plny sacok súčiastok z neho........;)
Mostík regulátor ložiská KO......verím že ráno už nastartujem držte palce....

Ráno som nenaštartoval takže super v Piatok idem merať zas kurva !

lubesko
Autor témy

Odber z baterky ventilátor...?

Sobota, 14. Decembra 2013, 21:31

Tak som tu zas zistil som že keď odpojím poistku číslo 50 je 40A čo je poistka na ventilátor baterka ráno OK a auto krásne naskočí...
Otázka znie je v prdeli ježko, ventilátor alebo niekde je kostra chybná ?
Ventilátor mi povedali v servise u známeho ale dopadne to asi tak ako každá závada že to vyriešim sám lebo ma presviedčali že to je ventilátor ale neverím tomu toho ježka som vravel od začiatku no tvrdili že nie rozmýšľam nad tým že ho vytiahnem a dám ocovi spraviť len mi povedzte ohľadom toho ventilátora ako to je.....:D

Poviem rovno že servis samozrejme neriešim dávam to kamarátovi stále...

Ak je poistka von odber je 0,04A ak je zapojená skáče od 1,25A až do 2,25A a všimol som si že auto je zamknuté a mne veselo fuka ventilátor od kúrenia aj po hodine stále ! ! !

Užívateľov profilový obrázok
Lewelboss
Auto: M550d
Kraj: Banskobystrický

Re: Odber z baterky ventilátor...?

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 11:18

...tu nie je o com. Tvoje riesenie je opravit alebo vymenit jezka kurenia. Nic ine ti ventilator nespusta..
F10 M5
E46 330CD
E82 120D
F10 M550D
ex E60 535d Manual

Ride or DIE !

DDCpowerUP CHIPTUNING, Meranie vykonu...

lubesko
Autor témy

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 19:58

Dobre tak streda to istí dikes za potvrdenie...;)

Opýtam sa ešte jak budem robiť toho ježka môžem po oprave na neho dať silikón tam kde odkryjem kryciu vrstvu.....?
Silikón ten priesvitný pýtam sa len....:)

lubesko
Autor témy

Streda, 18. Decembra 2013, 17:23

Ahojte dnes som spravil ježka a odber je 0,044A takže to vyzerá že je to OK no hnevá ma jedná vec počujem nejaký zvuk niečo tam chrčí ako keby nejaký motorček tam cvakal a točil sa robilo to aj bez ježka a poistky č.50 tak neviem čo to je nieje to ani fukár ani rádio neviem ten zvuk ide od stredového fukára na palubovke neviem poradte raz to vŕzga raz nie keď oco odpojil baterku ja som sedel v aute počul som ako to stratilo otáčky a už ticho......

Za info Ďakujem...

PetoK
Kraj: Žilinský

Streda, 18. Decembra 2013, 17:46

Vetráčik vnútri klimapanelu, ofukuje čidlo teploty... po 16min od vypnutia auta to porestane.. už to tu bolo riešené, treba najprv hľadať...

lubesko
Autor témy

Štvrtok, 19. Decembra 2013, 21:11

Áno borci opravil som ježka a je to OK ráno nastartujem krásne a nič nezerie baterku chvála bohu.....dikes za rady.

Teraz tam je odber pri zaspatom aute 0.044A

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 8 neregistrovaných