... všetko o BMW ...
PpeterM napísal:Zdravim, ja jazdim na N42 a z vlastnych skusenosti by som do toho nesiel len z dovodu motorizacie N42, tento motor potrebuje pravidelnejsi servis nez pravidelny! a ak on nebolo dobre starane (ako v mojom pripade, majitel predo mnou sa nestaral naco som doplatil ja) tak ta bude stat vela peňazí. Ja som vo svojom pomenil uz takmer vsetko takze teraz to je uz OK, a aj tu na fore som cital prispevky otom ako chlapcisko na tomto agregate nabehal cez 400 000 bez problemov ale samozrejme to auto malo pravidelny servis, cize vsetko zavisi od predosleho majitela ci sa o auto staral alebo nie. Moje prve bmw je prave to s N42 a mna sklamalo, takze ja neodporucam. Ten kto bude mat napr. moje bmw s n42 asi bude spokojnejsi ako som bol ja.
misak007 napísal:Tak ja mam tiez N42B20 a nemozem povedat, ze by som bol nespokojny. Ano, auto malo nejake muchy ked som ho kupil ale kedze predchadzajuci majitel bol milovnik BMW original servisu tak to je na aute citit. Nie je to slovenske auto takze aj to je +. Vsetko co malo byt na aute menene je menene, vsetko funguje. Jedine s cim som mal taky akoze vacsi problem bola vakuovka (dnes uz to je vyriesene na dozivotie toho auta) a nejake tesnenia ale co sa tyka samotneho motora tak nemozem povedat zle slovo. Jazdi spolahlivo, nikde ma nenechal, spotreba fajn... ked jazdim ako clovek tak pod 8L pohoda. Vsade pocujem len negativa na ten motor ale ja sa ho musim trosku zastat. Nechcem to zahovorit nech ma niecim neprekvapi ale zatial je vsetko ok. Napriek tomu - dalsie bmw bude 6 valec