... všetko o BMW ...

Moderátori: barabas, alfi666, Kraken, johnyfly1

reklamne predmety bmwklub.sk

Čert
Auto: e36cabro&e39tour
Kraj: Žilinský

Re: E36 Cabrio - Co so strechou v zime ????

Streda, 4. Decembra 2013, 10:20

JOKO020 napísal:
na ceskom fore sa predava nahrada, nieje to az take drahe, len to treba prešit...

zadne okno je na zipse a stoji 2500kč bez homologizacie a 3500kč s homologizaciou.

Užívateľov profilový obrázok
Diesel64
Auto: BMW 318i Cabrio
Kraj: Košický

Utorok, 10. Decembra 2013, 19:34

Nazdar, ja mam Tiez Cabrio e36, v pohode Ti vydrzi Platená strecha ja osm mal minuly rok cely platenu Strechu a nemal som snim ziadni problem, akurat ho treba nainpregnovat a ked mas HARD TOP tak kludne si daj dole normalne strechu na svoje miesto a nepohybuj snim ... raz za Cas ho treba vybrat prestriet a BUde vsetko v pohode ale ked ho vyberas nech je auto v Teplom Prostredi....

A ak By si Chcel mal by som na PREDAJ HARD TOP
Tu mam Cislo keby daco :) 0908 893 902

Jankoe36cabrio
Auto: BMW 320i e36 cabrio
Kraj: Trenčiansky

Streda, 11. Decembra 2013, 10:45

morty napísal:
No hlavne ju nedavaj dole ked bude mrznúť. Ja som dnes zlomil áno zlomil zadné "okno" takže ak by niekto vedel o riešení tiež by ma to potešilo :roll: zohnal som kus na výmenu cca 200e čo sa mi zdá prehnané... strechu som kúpil impregnant a cistiacu zmes z BMW a stálo ma to cca 50e

...Prosim ta nevies poradit ako ju mozem demontovat> neviem sa dostat k tym trom srobom co celu tu konstrukciu drzia. Dakujem

tomtur
Kraj: Bratislavský

Sobota, 14. Decembra 2013, 14:37

Nic Nedemontuj, nebudes to vediet dat spat. A hlavne, uchyty na hardtop su na tej konstrukcii, takze ak vymontujes strechu, hardtop nebudes mat do coho zacvaknut... Strechu poriadne vycisti, naimpregnuj (ja pouzivam autoglym, predava ho taky chalanisko v Raci celu sadu aj so spongiou za 30€), nechaj to poriadne uschnut, zloz tak ako ma byt zlozena, osad hardtop a mozes spokojne jazdit. Raz, mozno dva krat za zimu daj ten HT dole, natiahni opatrne strechu aby sa vystrela aj textilia aj okno, ale hlavne rob to v nejakej vykurovanej garazi. Prasknute zadne okno som si takto vyrobil aj ja...
Pokial vies mat hardtop za 500, nespekuluj a ber, daj si ale pozor na stav tesneni, tie stoja nove viac ako cela strecha.

Jankoe36cabrio

Nedeľa, 15. Decembra 2013, 23:46

Lenze ja chcem vymenit strechu platenu za platenu. :-))) Staru mam deravu. Uz mesiac lamentujem ako to mam vybrat

tomtur

Utorok, 17. Decembra 2013, 10:01

No vybrat v pohode, musis dat dole tapacire zadne, resp staci povolit. Ten plat je obrovsky, zasahuje az nad ukotvenie strechy, ked ho das dole, dostanes sa k tym sroubom. Toto zvladnes, problem je nasadit novu... Ono sa to dopasovava rozne sialene tymi vymedzovacimi podlozkami, nablbnes sa tam par hodin...

Jankoe36cabrio

Utorok, 17. Decembra 2013, 22:46

...posting.php?mode=reply&f=2&t=36531#Ja uz som mal tie tapacire povolene ale nevedel som sa dostat k tym srobikom s tou plechovou listickou co vedu odvnutra popri okennom tesneni. Migal som s tym ale neslo mi to. :-(

Viper
Auto: E36 320i Cabrio

Utorok, 8. Apríla 2014, 23:01

Su to uz nejake mesiace dozadu, ale predsa.. Ten hardtop je stale na predaj? :-)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 16 neregistrovaných