A ked ju necham v aute zlozenu mal by som ju niak oj pred tim osetrit alebo niecim natriet ???? Lebo nechcem aby mi odisla ked ju za mesiat zas vitiahnem.
BMW E36 320i Cabrio :-) Bratislavsky Motorizovany Wagabund
Treba to každopádne ošetriť. Najlepšie su na to hydrofóbne prípravky, odpudzujúce vodu. Pozri si nanoobchod.sk, tam to majú určite aj veľa ďalších dobrých vecičiek, ja mám odskúšané na čelné sklo, proti zahmlievaniu, antistatik kokpit cleaner, a impregnát na kožu a textil, a môžem doporučiť
No hlavne ju nedavaj dole ked bude mrznúť. Ja som dnes zlomil áno zlomil zadné "okno" takže ak by niekto vedel o riešení tiež by ma to potešilo zohnal som kus na výmenu cca 200e čo sa mi zdá prehnané... strechu som kúpil impregnant a cistiacu zmes z BMW a stálo ma to cca 50e
Neviem, ako u E36, ale u E30 sa všeobecne doporučuje plátenú strechu na zimu (v prípade používania hardtopu) demontovať a vo vystretej polohe uložiť niekam do sucha, na jar ju zase namontovať - nie je to až také zložité.
no ja by som ju asi tiez skor skusil demontovat, vystrel a dal na suche a teple miesto, pripadne este niecim osetril ked by som nemal klud na srdci :-)