... všetko o BMW ...

rudisss530D napísal:tak videl som chalana na zraze mal radio co ja s navi to 16:9 a hralo mu to mega dobre a ja azs nechcem speci hudbu chcem trosku silnejsie basy inak to hra dost slusne :)
 Ja som z vlastnej skúsenosti s DSP veľmi spokojný nič viac mi netreba nemám potrebu hrkotať ako 120tka a mať skreslené nejaké pásmo a to DSP poskytuje z môjho pohľadu dostatočný zvuk či už úrovň hlasitosti alebo kvalitu prenášaných pásiem.
 Ja som z vlastnej skúsenosti s DSP veľmi spokojný nič viac mi netreba nemám potrebu hrkotať ako 120tka a mať skreslené nejaké pásmo a to DSP poskytuje z môjho pohľadu dostatočný zvuk či už úrovň hlasitosti alebo kvalitu prenášaných pásiem. 

rudisss530D napísal:super diky za radu kupil som JBL 1300watt subwofer planujem vybrat repro a dat ho do sky boxu a zosik mam 1400watt magnat ten an to napojim a ak budem mat z radia vyvod na cince tak to napojim tam a ak nie tak mozem z hoc jakeho repraku napor zo zadneho napojit signal nie ??? a potom uz len zosik na elektriku napojim a vybavene nie ???