... všetko o BMW ...
BavoracikE46 napísal:volal som, nema zimne kola ani pneu, a to mokre je vraj voda ze pred fotenim umyl motor aj auto i ked to tak nevyzera...
BavoracikE46 napísal:volal som,to mokre je vraj voda ze pred fotenim umyl motor aj auto i ked to tak nevyzera...
msakac33 napísal:
ten motor neumyval nikto odkedy to auto zislo z vyrobnej linky, to je hadam jasne kazdemu kto sa na tu fotku pozrie
nadro napísal:Si nejaký odborník počúvaj. Motorový priestor síce je špinavý, ale myslím si, že dotyčný umyl tie plastové dekle na motore, lebo tie sú čistejšie ako všetko okolo.
BavoracikE46 napísal:rozmyslam aj nad timto : http://bmw-rad-5.autobazar.eu/530-i-at-id4739263.html
je tam sice slaba vybava nieco by sa muselo dorobit ako sport volant ktory by mne chybal , hlinik dekor ale zase + je vonok, a motor aj ked je to starsi rok myslim si ze 3.0i je spolahlivy...otazka este da sa tento motor nejako rozumne vyladit? zvody , dobry privod vzdcuhu + KN, chip ?
JVasak napísal:mozno detail ale pre mna alfaomega, kozu bez vyhrevu by som nebral ani keby malo to auto vsetko ostatne. v latke prezijem bez ohrevu
JVasak napísal:mozno detail ale pre mna alfaomega, kozu bez vyhrevu by som nebral ani keby malo to auto vsetko ostatne. v latke prezijem bez ohrevu