... všetko o BMW ...
Moderátor: www.bmwklub.sk
GOOSE528 napísal:ilbient napísal:tak v MI viem vybavit pozicanie UNC cka, 2x kamion na prepravu hovadzieho dobytka, traktor,2x yamaha grizzly + hovadzi dobytok samotny, umyvarka na kamiony + auta (taktiez zabezpecit bezplatne) ,,, rezervacie nejakych podnikov v MI, ale tak to je zrejme neperspektivne pre vas. +Sprievodca pri ceste na ukrajinu![]()
Ja by som si pozical ten hovadzi dobytok. Nazeniem ich do parlamentu nech tie svine co tam su vidia ako sa ma poriadne zasadat
Ja som tiez k dispozicii aj ked moznosti su obmedzene :) Ale keby trebalo mam na pouzitie jeep wrangler (to keby sa niekto zo svojim kupatkom zapadol v karpatoch pri BA), ozvucenie na akcie - ako balino ale menej moderne :) , a mobil mam zapnuty 24hodin denne takze keby trebalo pomoct aj o 3tej rano som tu
+ som grafik cize keby trebalo nieco vyrobit na PC tak poriesim
A o cca mesiac bude volna garaz cize ak by niekto potreboval nutne garage na par dni...
PS: Rad postrazim nejake M-ko hociako dlhu dobu![]()
balino napísal:GOOSE528 napísal:ilbient napísal:tak v MI viem vybavit pozicanie UNC cka, 2x kamion na prepravu hovadzieho dobytka, traktor,2x yamaha grizzly + hovadzi dobytok samotny, umyvarka na kamiony + auta (taktiez zabezpecit bezplatne) ,,, rezervacie nejakych podnikov v MI, ale tak to je zrejme neperspektivne pre vas. +Sprievodca pri ceste na ukrajinu![]()
Ja by som si pozical ten hovadzi dobytok. Nazeniem ich do parlamentu nech tie svine co tam su vidia ako sa ma poriadne zasadat
Ja som tiez k dispozicii aj ked moznosti su obmedzene :) Ale keby trebalo mam na pouzitie jeep wrangler (to keby sa niekto zo svojim kupatkom zapadol v karpatoch pri BA), ozvucenie na akcie - ako balino ale menej moderne :) , a mobil mam zapnuty 24hodin denne takze keby trebalo pomoct aj o 3tej rano som tu
+ som grafik cize keby trebalo nieco vyrobit na PC tak poriesim
A o cca mesiac bude volna garaz cize ak by niekto potreboval nutne garage na par dni...
PS: Rad postrazim nejake M-ko hociako dlhu dobu![]()
rad pomozem ked bude treba postavim taky isty stage ako bol na CARATE...moja velmi blizka firma to tam robila...
funferreihe napísal:pravnikov zatial chvala bohu nepotrebujem ale tie dlhy potrebujem dostat od par lidimozem zohnat lacnejsie pneu jazdene jednu sezonu, lacnejsie ND, diagnostiku, chiptuning v zlave, odtahovku.
dalej- kto chce individualane vyrobit tricko nie s potlacou, ale s vysivkou, resp uterak, mozem to zariadit. min ale nech sa nazbiera par kusov.
kto by mal hotel, servis, alebo hocijaku vyrobu, viem mu zohnat prenajom a servis pracovnych odevov a gastrobielizne za vyhodnu cenu.
hodinovy hotel v dubnici.2 izby, terasa s osvetlenim, kozena sedacka, postel 200x200, sprchovy kut 100x100, obklad origos z dubaja, chlast na vecer v cene. maximalna diskretnost zarucena. pre clenov klubu 20%zlava.
pravne rady, odporucanie dobrych pravnikov ktori necucnu z penazi.
kontakt na firmu zaoberajucu sa nevymozitelnymi pohladavkami a dlzobami.
a mozem poskytnut pri ilave pozemok s rozlohou 1400m2 na grilovacku.
plus mily usmev, teple slovo, pohladenie a neviem co este.
funferreihe napísal:peppo. rozvoju klubu rovnako ako to, ze moze dakto zohnat lacnejsie ND.jednotlivcovi hej.
keby som mal JRD tak ponuknem kravske mlieko.
btw. k milemu slovu-vies cosi o milych slovach? pridrzal si v nemocnici CUDZEJ babke chorej na parkinsona salku kakao pri ustach, lebo sa nemohla sama napit?
imidz je na nic pi sprite. viac cez SS nech ta sef nezdrbe za OT.