takze su 4 hodiny rano

a prave sa mi podarilo uspesne dokoncit prechod fora na nove phpBB ako vidite vyzera skoro presne tak ako to stare :) to bol aj zamer. Tento zamer ma stal takmer 4 dni roboty

Dufam ze to ocenite. Cely prechod bol narocny aj v tom ze sa mi podarilo prehodit komplet vsetko tj. dokonca aj fotoalbumy vsetky subory, proste vsetko :) Nejake cisla pre zaujimavost co vsetko bolo treba "preniest" :
3 500 uzivatelov
8 000 fotiek v galeriach
18 000 priloh
151 000 prispevkov
115 000 sukromnych sprav
ako vidite je toho dost

ale nakoniec sa to podarilo. Vyhody phpbb 3 su nesmierne velke a kedze bmwklub uz nieje nejake malicke forum ale forum vacsich rozmerov ktore potrebuje dokonale moznosti na administrovanie. Pribuda pocet uzivatelov, prispevkov preto tato zmena bola nevyhnutna. Hlavne vyhody tohto prechodu na phpbb 3:
cele forum je XHTML 1.0 Transitional validne :) tu je dokaz
http://validator.w3.org/check?uri=www.bmwklub.sk 
vacsia rychlost, kedze je velmi zoptimalizovana praca s databazou
celkova prehladnost a jednoduchost (kto mal moznost porovnat zdrojaky phpbb2 a phpbb3 vie o com hovorim

)
vsetko je integrovane, niesu potrebne skoro ziadne mody
vylepsene vyhladavanie
tlacenie
nove funkcie (volitelne polia, priatelia/nepriatelia, varovania, lepsia administracia, ovela lepsie moznosti nastavenia moderatorov a moderovania, globalne oznamy, zalozky, pravidla fora, atd... je toho strasne vela, kto si to chce pozriet komplet tak tu je nejaky zoznam novych veci v phpbb3
http://www.phpbb.com/about/features/Takze ako vidite tych zmien je dost :) dufam ze si vsetci velmi rychlo nane zvykneme a vychytam este nejake mensie muchy ale inac si myslim ze je to jednoznacne posun vpred

Ked uz sme pri tych zmenach tak by ste si mohli podoplnat nove 2 polia ktore som pridal ku registracii aj do profilu :) su to kraj a auto. Venoval som tomuto strasne vela casu tak dufam ze to potesi a splni ucel .) Ak by ste nasli nejaku chybu tak treba mi dat vediet, galeriu som este celkom nedotiahol treba tam par veci spravit a hlavne prelozit do SVK ale ostatne veci by uz mali fungovat bezproblemovo