... všetko o BMW ...
alfi666 napísal:=D>![]()
![]()
![]()
![]()
Na to automaticke otvaranie kufra by som sa este aj vykaslal ze bolo za priplatok, ale aby tu roletku mohli tak prij..ne vymysliet to chcelo talent.. ked uz spravili, ze sa to samo zdvihne, tak to mali spravit, ze sa to aj same zatvori...
Ja som si myslel ked som kupil auto, ze to zatvaranie mam pokazene.. a az potom som zistil, ze to zatvorit musim sam![]()
alfi666 napísal:... drzim palce
pedro299 napísal:Ja to mám origo,akurát by som chcel dorobiť,nech tú roletu aj zatvára ako na lci.Nevieš Laci čo by to obnášalo?
Laco19 napísal:Mna stala roleta bez konektorov a kablov zatial necelych 100€. Drahe budu este plastove kryty (voditka rolety) cca 30€ za kus, kable a konektory su po par centov ale odhadom do 30€ to bude.
No u teba to nemusi fungovat, je to zapojene do KGM - zisti ci mas. Zmena myslim bola po 09/2005 a nie v 03/2007, takze ked mas starsie auto (ako 09/2005) tak je zbytocne nad tym rozmyslat.
pedro299 napísal:Ja mám 10/2005,takže by to asi šlo,počkám kým to rozbehneš,budem sa potom informovať.
Peko68 napísal:Laci: krása, nad tým som aj ja rozmýšľal, že si to dám domontovať.Koľko ta to vyšlo komplet? Nechcel by si si to zpopakovať aj na mojom E61?![]()
Peter