Ahojte mate niekto navod, co sa da vsetko robit (programovat) s tymi stlaceniami tlacitiek, alebo zapinanim klucika do roznych poloh a pod (snad som sa vyjadril nejako presne :) odkazuje sa tu na Key Memory/Central Locking...raz som to tu nasiel a odvtedy to nemozem najst..Dakujem
co sa obycajne stane ked budes stuchat palicou do niecoho?...zacne to stuchat spat :)
S tlacenim tlacidiel sa neda naprogramovat nic. Mozno mas na mysli zobrazovanie roznych udajov a hodnot na budikoch. To vsak nie je programovanie. Car a Key memory sa da nakodovat cez diagnostiku GT1/SSS.
Mzno ma na mysli postup na prisposobenie dialkovych ovladacov centralu v kluci k autu alebo postup pre mazanie servisnych intervalov. Inac ak chces nieco aktivovat ci programovat bez diagnostiky sa to neda.
ja som na nejakom fore cital, ze akousi kombinaciou tlacidiel na kluci si vies aktivovat alebo deaktivovat aspon pipnutie pri otvarani alebo uzamykani auta, ale ci a ako to neviem, neskusal som
ja som na nejakom fore cital, ze akousi kombinaciou tlacidiel na kluci si vies aktivovat alebo deaktivovat aspon pipnutie pri otvarani alebo uzamykani auta, ale ci a ako to neviem, neskusal som
Tak na tom nieco bude, lebo mne raz pipne a inokedy nie