... všetko o BMW ...

Moderátori: alfi666, fox1k

reklamne predmety bmwklub.sk

lukaspcolka
Autor témy
Auto: BMW 525d touring
Kraj: Prešovský

program na napalovanie map

Utorok, 7. Júna 2011, 11:15

ahoj mam profi navigaciu a nemozem najst ziaden program v krotom by som to mohol napalit mapy rychlostou 1 najmenej som nasiel 2 a to mi nechce celkom dobre ist potreboval by som program ktory vie napalovat rychlostou 1 ak ma niekto s tym skusenosti tak vas prosim o radu ,, za odpoved vopred dakujem ,,

Užívateľov profilový obrázok
ice.blade
Kraj: Bratislavský

Re: program na napalovanie map

Utorok, 7. Júna 2011, 13:53

taky program co napaluje 1x neexistuje, napalovacka ti taku rychlost nedovoli a ajked nastavis minimum 2x napaluje 4x lebo menej nevie... druha vec su media ktore sa na take male rychlosti neodporucaju... skor by som povedal ak mas MK3 navi mechaniku tak si skontroluj ci mas obraz CD v mode 2 form 1 a ci sa ti aj v takom mode napaluje... 4x je akurat a ak ti aj pri tom blbo cita skus kvalitnejsie media... ak ani vtedy nebude citat dobre vyskusaj originalne medium alebo vymenit mechaniku ;)

Jannci
Auto: MB
Kraj: Trnavský

Streda, 8. Júna 2011, 14:58

ja neviem v com mate problem, ja to palim pre MKIII v nerovi a rychlost palenia nemenim, pouzivam defaultnu ako nahodi nero. CD som uz tiez rozne palil. a vsetky mapy co som palil sebe aj kamosom tak kazdemu idu bez problemov

lukaspcolka
Autor témy

Streda, 8. Júna 2011, 16:48

Jannci napísal:
ja neviem v com mate problem, ja to palim pre MKIII v nerovi a rychlost palenia nemenim, pouzivam defaultnu ako nahodi nero. CD som uz tiez rozne palil. a vsetky mapy co som palil sebe aj kamosom tak kazdemu idu bez problemov

a aku znacku DVD si pouzival ?? a - ci + ??

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Streda, 8. Júna 2011, 16:57

lukaspcolka napísal:

a aku znacku DVD si pouzival ?? a - ci + ??

:D asi nas panko nechapes, najskor si zisti aku mas mechaniku, ci MK3 na CD alebo MK4 na DVD, ak mas MK3 na CD tak si stiahni image CD map v mode 2 form 1 a napal to hocicim na hociake medium... na noname CD mi napaluje raz zle raz dobre na ostatne to ide OK

ak mas MK4 na DVD tak si kup tvoju najoblubenejsiu znacku napal to hociako chces hociako rychlo rob si s tym co len chces a pojde ti to... ibaze by si mal poskodeny laser v mechanike :D

ak sa snazis dat DVD mapy do MK3 tak silne nervy a ak to rozbehas tak to budes iny macher ;)

mimochodom nekupuj dvojvrstvove DVD pokial nemas software v MK4 mechanike V32 a fakt v poriadku laser ani ti to nenacita

lukaspcolka
Autor témy

Streda, 8. Júna 2011, 18:59

ice.blade napísal:

:D asi nas panko nechapes, najskor si zisti aku mas mechaniku, ci MK3 na CD alebo MK4 na DVD, ak mas MK3 na CD tak si stiahni image CD map v mode 2 form 1 a napal to hocicim na hociake medium... na noname CD mi napaluje raz zle raz dobre na ostatne to ide OK

ak mas MK4 na DVD tak si kup tvoju najoblubenejsiu znacku napal to hociako chces hociako rychlo rob si s tym co len chces a pojde ti to... ibaze by si mal poskodeny laser v mechanike :D

ak sa snazis dat DVD mapy do MK3 tak silne nervy a ak to rozbehas tak to budes iny macher ;)

mimochodom nekupuj dvojvrstvove DVD pokial nemas software v MK4 mechanike V32 a fakt v poriadku laser ani ti to nenacita

No takze mam MK4 mechaniku ale neviem zistit aku mam verziu softveru (skuste niekto poradit ako na to). kupil som uz vselijake znacky DVD a napaloval som to na 2x a 4x rychlosti, ale stale to nejde. Ako je na tom laser neviem. ako to zistim ??? ...
Image mam v ISO formate aj v MDS formate. Original DVD z roku 2005 ide bez problemov.

Tak chlapy poradte...

lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 10. Júna 2011, 08:11

napaľuj programom alcohol120% a vyskúšaj kvalitné DVD nosiče....... začni značkou JVC..... uvidíš tú zmenu... :-) rýchlosť napaľovania nerieš.... daj minimum akú ti program pustí.....

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 2 neregistrovaní