... všetko o BMW ...
kubo napísal:no super![]()
![]()
![]()
toto je na 90% aj moj problem,čistil som volnobež.ve. a zda sa to lepsie.ale ak nie tak idem do toho.
mne to aj zhasinalo pri ohreve na miestea nevedel som čo to je,uz viem
BlackRider napísal:
Aj mne to sem tam zhaslo ked som ho za studena nechal nastartovane. Ale ako som pisal ked chces na 100% bit isty ze je to sposobene vanosom odpoj ten konektor zneho je na pravej strane a potom nastartuj samozrejme ked je motor studeny a ak to uz nebude kolisat tak je to potom to tesnenie
z3 coupe napísal:niesom si isty ci mam vanos v p...ci, no asi ano. ked idem na volnobeh a prehrabnem plyn, pocujem akoby rezonovanie pri volnom klesani otacok z miesta kde je double vanos vpredu na motori. kolise mi to tiez za studena. chcem sa spytat ci niekto nevie poradit. ci vymenou tesnenia na vanos piestoch odstranim ten zvuk rapkavy. Diiik.
dasto napísal:podla tohoto vraj ano...
dasto napísal:takze vcera prisli gumicky a dnes som namontoval, vasledok? zatial sa javi byt vsetko v poriadku, vanos stichol, treba ho vsak zajazdit, je pisanych okolo 320km v mestskej prevadzke, takze ked bude vsetko zajazdene, budem referovat ako a co, este by som potreboval nejaku dobru dusu co by bola ochotna nahodit videa co som natocil mobilom na you tube a potom ich dat sem....kto je ochotny poslem mu mail s tymito kratkimi videami, takze SS a dohoda...
BlackRider napísal:
Ja som ani nemusel najazdit tych 320km hned na prvej jazde som badal 100% zlepsenie a dufam ze aj u teba to tak bude
BlackRider napísal:SOm rad ze ti to pomohlo a ze si sa nebal ist do toho tak ako ja