Ahojte,
vopred sa opsravedlňujem, že príspevok týkajúci sa INPY píšem sem, ale nevedel som nájsť bližšiu tému, čo sa týka diagnostiky a kódovania. Po dlhšej dobe sa vraciam na toto fórum, keďže som si zaobstaral BMW E61 530D, moja bývala E46ka 330D sa predala, nakoľko už bola veľmi hrdzavá, ale niekomu ešte poslúži snáď.
No a potreboval by som prosím radu ohľadom spomínanej INPY, nakoľko sa neviem pripojiť do žiadnej RJ v aute. Predtým mi to na E46ke bezproblémov fungovalo a taktiež aj na otcovej E39ke to funguje bez problémov. Mám ešte wifi OBDII ELM327 a to si pripájam cez mobil aplikáciou CAR Scanner a tá sa mi pripojí bez akýchkoľvek problémov a prehľadá všetky RJ a aj mi vyhľadala všetky chyby. Lenže by som potreboval pokukať aj iné info, som na INPU zvyknutý.
Nastavené by som mal mať všetko určite správne, čo sa týka USB portu. Nakoľko má INPA pri zapnutej palubovke, alebo naštartovanom motore tie dva krúžky na úvodnom menu plné čierne, tak ako to má byť, tak neviem, prečo sa ďalej nevie so žiadnou RJ spojiť.
Posielam aj fotky úvodného menu pri zapnutom zapaľovaní. Zároveň prosím o radu, napr. ktorý motor je ten moj (je to ten M57TU2, teda DDE 6?)
Presná motorizácia mojej 5ky:
530D 173kw A/T
Kód motora: 306D3
Ročník (prvé prihlásenie): 20.10.2008, ak sa nemýlim, tak by to malo byť LCI

A tu ešte, ktorý je to motor? Na E46ku 330D 135kw rok 2000 bolo DDE 5.0 M57

Neviem či mám starú verziu INPY alebo čo, existuje aj nejaké iné verzie? Tu je moja verzia mojej aktuálnej INPY