... všetko o BMW ...
oseldusan napísal:Zacalo to robit asi cca rok dozadu . kedze je to moje druhe auto , moc som to zatial neriesil , kedze v noci nechodim . A ked aj ano, tak xenony mi svietia naparadu.
toto je ? "LCM III A ohne man. LWR" - To si a co chcel opytat ?
RACERMAN napísal:Tazke vygooglil som pripojenie je to iste, bez nakodovanie je obraz zle rozlozeny.
S nakodovanim som nikde nenasiel ako zobrazi...mat tak displej na skusku
daco je popisane tom tu ak by sa niekto zaujimal a vyzera ze to nerozbehli
http://forum.bmw5.co.uk/topic/105857-e6 ... to-88-cid/

a stranka ncs expert existuje ale niesu tam bmw tools asi sa dlho neupdatovala :) a uz som to nasiel diky :)
 a stranka ncs expert existuje ale niesu tam bmw tools asi sa dlho neupdatovala :) a uz som to nasiel diky :)
Jok3er napísal:welcome home svetla na E46 nenakodujes...a takisto ani to aby ti follow me home spustali automaticky...musis proste stuchnut do dialkovych vzdy...
z toho co si napisal sa budes musiet uspokojit s trojblikom...ale na novsom module ti pojde napriklad aj BFD...co to je a ako to funguje si vyhladaj na youtube - tak to najlepsie pochopis...
 no BFD som sa snazil rozbehat ale akosi v mojom module nenasiel ncs pozadovane parametre takze asi to tiez nepojde ale budem skusat dalej , respektive pogooglim ze od ktorej ecu je to mozne. Viac menej viem vsetko rozbehat , co umoznuju moduly v mojom aute ale trojblik medzi nimi tie nieje kedze je to az od modulu 36 kodovatelne
  no BFD som sa snazil rozbehat ale akosi v mojom module nenasiel ncs pozadovane parametre takze asi to tiez nepojde ale budem skusat dalej , respektive pogooglim ze od ktorej ecu je to mozne. Viac menej viem vsetko rozbehat , co umoznuju moduly v mojom aute ale trojblik medzi nimi tie nieje kedze je to az od modulu 36 kodovatelne  no ked som si chcel nastavit automaticke zamykanie tak tiez mi to ukazalo prostrednik
 no ked som si chcel nastavit automaticke zamykanie tak tiez mi to ukazalo prostrednik  takze budem googlit dalej. NAjviac ma ale stve ze neviem kde robim chybu lebo ked chcem dokodovat nieco do ECU tak mi vymaze uz naprogramovane veci. Tu mi zatial ani ujo google nepomaha.
 takze budem googlit dalej. NAjviac ma ale stve ze neviem kde robim chybu lebo ked chcem dokodovat nieco do ECU tak mi vymaze uz naprogramovane veci. Tu mi zatial ani ujo google nepomaha.