Piatok, 2. Januára 2015, 21:25
Pozri, fakt nemam chut sa s tebou hadat, ten prispevok som cital, tie mapy mam stiahnute uz davno a aj som ich uz napaloval nasim do E61, kde maju CCC. Ale ja CCC nemam, mam M-ASK to je Business verzia iDrive a tam tato 3xDVD verzia nejde.
Mam na mysli 2xDVD verziu, kde jedno DVD je DL a su tam tieto krajiny, vacsina z nich podrobne a zvysok iba hlavne tahy:
Andorra, Belgien, Dänemark, Deutschland, Finnland, Frankreich, Gibraltar, Griechenland, Großbritannien, Irland, Italien, Lichtenstein, Luxemburg, Monaco, Niederlande, Norwegen, Österreich, Portugal (inkl. Madeira), San Marino,
Schweden, Schweiz, Slowakei, Spanien (inkl. Kanaren), Tschechien, Vatikanstadt
A potom ja tam druhe DVD co je SL a na com su tieto krajiny:
Dänemark, Deutschland, Finnland, Griechenland, Italien, Kroatien, Liechtenstein, Norwegen, Österreich, Polen, San Marino, Schweden, Schweiz, Slowakei, Slowenien, Tschechischen, Ungarn, Vatikanstadt
Tieto verzie stahujem poslednych 5 rokov t.j. 2010-2014 verzie, vsetky mam este ulozene. A prave takuto chcem najst 2015.
Oprav ma ak sa v niecom mylim, ale kedze som to doteraz pouzival takto a napaloval som vzdy rozdielne DVD pre E61 CCC a pre E91 M-ASK, neviem preco by to malo byt inak teraz.
A fatk nie som typ co nic necita, nepozera a caka co dostane pod nos, keby som sam bol byval nasiel, pastnem to sem, ale ako vravim znova, beznadejne to hladam uz dlhsie, vzdy najdem len nejaku paltenu verziu 50 EUR a vyssie napr..
BMW 320xd AT E92
BMW 318d E91 EX
VW Golf Mk3 EX