V podstate nemusi, ide o to, co ches vidiet. Ked mas DVD v mechanike tak ti ukazuje vlastne mapu a vsetko co by aj malo. Ak das DVD do mechaniky len na zaciatku, nacita sa mapa a nastavi trasa a potom DVD vytiahnes tak ti bude ukazovat len sipky, nie mapu, ale da sa podla toho v pohode ist. Ja to obcas tak pouizvam na dlhsie trasy.
Pánové možná hloupý dotaz, ale vážně se ztrácím. Mám CCC v e92 a chtěl bych CD s mapami. Jak je to myšleno s tím, že je to na dvě DVD když v autě mám pouze jednu čtečku? A linky v prvním odkaze jsou kompatibilní pro CC verzi?
CCC - navi profesional ma 3x DVD a Business - Mask ma len 2x DVD
V jednu chvilku tam mas jedno DVD, dojdes na hranice a prehadzujes za druhe DVD
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Dobdy den, je niekto ochotny napalit mi navigaciu Road Map Business pre s606a? Uz som vyskusal cokolvek a nefunguje to... potrebujem zistit ci je to CD alebo mechanika v aute. Vopred dakujem BA a okolie.