Nechapem naco ma na tom tazne, alebo zeby s tym chodil do vinice a potrebuje aj vozik na sudy?
Ale ano, pekna uprava, ale naco to robil, ked to teraz predava?
5. E91 320d 4. E39 530d - EX (skvelé auto) 3. E46 328i -> 220hp/300nm - EX (užili sme si) 2. Renault Laguna 2 GT - EX (ufff.....) 1. Opel Calibra 2.0 - EX (prvá)
"Šťastie nezávisí od peňazí.. Ale aj tak sa ľahšie plače v limuzíne než v autobuse..." BMW song
TO AUTO CHCEM !!! Kto ide so mnou pre bankomat do Tesca?
a ma to aj tazne zariadenie
e91 330d e90 320d - ex Land Cruiser 90 3,0 td 2000 CA - ex Pajero 2,8 td intercooler FL - ex e46 330d touring M-paket II - ex e36 320i limousine M-paket - ex e36 M3 coupe SMG - ex e30 320i coupe M-Technic - ex ---------------------------------
Ok, je to touring... Rarita jak hovado.. Ale čo tam stojí tých 18.000Eur???? Tie HID sady v svetlách a hmlovkách? Tá vyžitá popraskaná koža v interéry? Podla mňa fakt prehnaná cena... Samozrejme je to šupa a má to svoje čaro, ale tá cena to auto totál zhnusuje.. aspoň mne určite
presne tak.. 8000eur je max! a aj to by som bol lakomí dať za hento auto.. Pokial sa nemýlim tak za 18000 sa dá zohnať už fakt slušna M3 E46... ale hovorím.. vec názoru!
podla mna ma tak realnu hodnotu okolo 10 000....zvonku vyzera celkom obstojne, ale vidim dobre ? nema to ani M-kove predne sedacky ?.... ....za ten peniaz by som uz cakal interier tip top...pekne zachovale sedacky, Mkove prahy, pedale, a dalsie hluposti... nie len posrany volant a budiky a pyta zato 18 000
Tu cenu asi robí ten podpis na kapote,ze Walter Rohl áá podla mna má to tažné zariadenie nato aby ním tahal vozík s nejakou dalšou nadupanou M3-kou/M5-kou... a smer Nurburgring