... všetko o BMW ...
Peppo napísal:duffy sa asi niecoho nadychal...
Duffy napísal:
ja uz mafian davno som. potrebujem iny typ auta , zijem iny zivot ako som zil ked som ho kupoval. vela sa toho zmenilo
aaaa pan z vyssich kruhov sa ozval. ja som obycajny clovek co prave vysiel z bagra a na nic sa nehram. nikdy som nehadzal nejake tazke pozy ohladom "bmw je nieco viac" a podobne. dnes som dal rano narychlo kosice a spat na e92 a ked je dobra cesta , je to "radost z jazdy" . ale ked sa "dobra" cesta skonci , je to uz horsie . a vlastne je to moja vec ,a ver mi ,ze budem radsej , ked nikoho nenadchnem , nikto ma nebude brat do huby a ja budem spokojny.
Duffy napísal:
a este ma napadlo: co ti da bmw v dnesnej pojebanej dobe ? predrazeny servis , kde sa musis doslova prosit , aby ti resetli abg , nulovy pozarucny "exclusive" , velky styl , 3 odjebane palivove cerpadla , hrkajuce plasty v interieri , vymeneny vzduchovy filter po 70t km , chybajucu mierku oleja , chybajuci ukazovatel teploty motora, perfektne rft PNEU ale na druhej strane perfektnu odozvu od podvozku , vymakane motory ,super volant a sedacky a potom JEDEN VELKY STYL
peppo, ak ma naseries , na CARAT pridem z recesie rovno z roboty a potom uvidis ten STYYYYYL
stjr napísal:
Neeee, nepochopili sme sa. Nie je to o tom, ze TY mas niekoho nadchnut autom ktorym jazdis. Narazal som na to, ze taka Toyota urcite nema potencial nadchnut NICIM kohokolvek, kto auta berie o trosku viac ako premiestnovadlo z A do B. Stalo sa ti uz si sa otocil za 'peknou toyotou'?? Mne teda nie a nikoho takeho nepoznam...
Ale jak pises - Tvoja vec!
Duffy napísal:
ked idem na FJ otacaju sa vsetci dokonca aj taky , co sa za e92 ani neotocia :)))))))
TheStig napísal:ches nieco za cim sa kazdy otoci, co len tak nik neprehliadne a bude stale in?
MB G500 pripadne G55 AMG je ta spravna volba... ked uz chces silou mocou nejake SUV
TheStig napísal:ches nieco za cim sa kazdy otoci, co len tak nik neprehliadne a bude stale in?
MB G500 pripadne G55 AMG je ta spravna volba... ked uz chces silou mocou nejake SUV
Duffy napísal:
ked idem na FJ otacaju sa vsetci dokonca aj taky , co sa za e92 ani neotocia :)))))))
lupo napísal:inak ludia, mohli by ste sa trosku spamatat, bmw nie je jedine auto na svete a urcite nie exkluzivne...
MEJOGSI napísal:
jebal by som ,ze sa mi niekto neotoci za e92kou...je to auto ktore si robil pre seba a nie pre druhych nie?chuj ma po druhych.....
stjr napísal:
Neeee, nepochopili sme sa. Nie je to o tom, ze TY mas niekoho nadchnut autom ktorym jazdis. Narazal som na to, ze taka Toyota urcite nema potencial nadchnut NICIM kohokolvek, kto auta berie o trosku viac ako premiestnovadlo z A do B. Stalo sa ti uz si sa otocil za 'peknou toyotou'?? Mne teda nie a nikoho takeho nepoznam...
Ale jak pises - Tvoja vec!
Mr.S napísal:
za peknou toyota supra, sa otocim stale... i ked nie u nas
Duffy drzim palce