... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
Duffy
Autor témy

Re: zacinam citit v kostiach ,ze prisla jar aj ku mne.. finally

Štvrtok, 25. Júna 2009, 11:14

Peppo napísal:
duffy sa asi niecoho nadychal...

a este ma napadlo: co ti da bmw v dnesnej pojebanej dobe ? predrazeny servis , kde sa musis doslova prosit , aby ti resetli abg , nulovy pozarucny "exclusive" , velky styl , 3 odjebane palivove cerpadla , hrkajuce plasty v interieri , vymeneny vzduchovy filter po 70t km , chybajucu mierku oleja , chybajuci ukazovatel teploty motora, perfektne rft PNEU ale na druhej strane perfektnu odozvu od podvozku , vymakane motory ,super volant a sedacky a potom JEDEN VELKY STYL

peppo, ak ma naseries , na CARAT pridem z recesie rovno z roboty a potom uvidis ten STYYYYYL

stjr
Auto: Otec ma Feliciu
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 25. Júna 2009, 11:25

Duffy napísal:

ja uz mafian davno som. potrebujem iny typ auta , zijem iny zivot ako som zil ked som ho kupoval. vela sa toho zmenilo

aaaa pan z vyssich kruhov sa ozval. ja som obycajny clovek co prave vysiel z bagra a na nic sa nehram. nikdy som nehadzal nejake tazke pozy ohladom "bmw je nieco viac" a podobne. dnes som dal rano narychlo kosice a spat na e92 a ked je dobra cesta , je to "radost z jazdy" . ale ked sa "dobra" cesta skonci , je to uz horsie . a vlastne je to moja vec ,a ver mi ,ze budem radsej , ked nikoho nenadchnem , nikto ma nebude brat do huby a ja budem spokojny.

Neeee, nepochopili sme sa. Nie je to o tom, ze TY mas niekoho nadchnut autom ktorym jazdis. Narazal som na to, ze taka Toyota urcite nema potencial nadchnut NICIM kohokolvek, kto auta berie o trosku viac ako premiestnovadlo z A do B. Stalo sa ti uz si sa otocil za 'peknou toyotou'?? Mne teda nie a nikoho takeho nepoznam...

Ale jak pises - Tvoja vec!
Obrázok

stjr

Štvrtok, 25. Júna 2009, 11:34

Duffy napísal:

a este ma napadlo: co ti da bmw v dnesnej pojebanej dobe ? predrazeny servis , kde sa musis doslova prosit , aby ti resetli abg , nulovy pozarucny "exclusive" , velky styl , 3 odjebane palivove cerpadla , hrkajuce plasty v interieri , vymeneny vzduchovy filter po 70t km , chybajucu mierku oleja , chybajuci ukazovatel teploty motora, perfektne rft PNEU ale na druhej strane perfektnu odozvu od podvozku , vymakane motory ,super volant a sedacky a potom JEDEN VELKY STYL

peppo, ak ma naseries , na CARAT pridem z recesie rovno z roboty a potom uvidis ten STYYYYYL

Predrazeny servis?? Ved je zadarmo na 5 rokov. Od kedy mam E92 som v servise nenechal viac jak 500 korun (za vyhorenu ziarovku v brzdovom svetle) a boli dni ked som tam chodil jak na klavir... Auto je relativne dost poruchove, ale vzhladom na to, ze je to vsetko bez reptania, promptne a so slusnym az priatelskym pristupom opravene mi to az tak nevadi... My 2 cents (jak sa hovori u nas na dedine)...
Obrázok

Duffy
Autor témy

Štvrtok, 25. Júna 2009, 11:53

stjr napísal:

Neeee, nepochopili sme sa. Nie je to o tom, ze TY mas niekoho nadchnut autom ktorym jazdis. Narazal som na to, ze taka Toyota urcite nema potencial nadchnut NICIM kohokolvek, kto auta berie o trosku viac ako premiestnovadlo z A do B. Stalo sa ti uz si sa otocil za 'peknou toyotou'?? Mne teda nie a nikoho takeho nepoznam...

ked idem na FJ otacaju sa vsetci dokonca aj taky , co sa za e92 ani neotocia :)))))))

stjr

Štvrtok, 25. Júna 2009, 12:35

Duffy napísal:

ked idem na FJ otacaju sa vsetci dokonca aj taky , co sa za e92 ani neotocia :)))))))

...nie som si isty, ci je to kvoli ladnym krivkam karoserie... :-))
Obrázok

TheStig
Auto: e39 523i, e34 520i

Štvrtok, 25. Júna 2009, 19:05

ches nieco za cim sa kazdy otoci, co len tak nik neprehliadne a bude stale in?
MB G500 pripadne G55 AMG je ta spravna volba... ked uz chces silou mocou nejake SUV
owner of the 6 cylinder symphony
E34 520iT '93 - katOFF
E39 523i '96 - katON

lupo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 25. Júna 2009, 19:41

TheStig napísal:
MB G500 pripadne G55 AMG je ta spravna volba... ked uz chces silou mocou nejake SUV

akurat G klasse nie je silou mocou nejake SUV, ale cistokrvny offroad ;-)

inak ludia, mohli by ste sa trosku spamatat, bmw nie je jedine auto na svete a urcite nie exkluzivne...
955 CT-S

Duffy
Autor témy

Štvrtok, 25. Júna 2009, 20:03

TheStig napísal:

WTF ? ja chcem spolahlive auto , nie kaziacu sa kokotinu .

fioro
Auto: 156 1,9JTD
Kraj: Košický

Štvrtok, 25. Júna 2009, 22:12

hmmmm V3S, skratit chasis, vydrbat napravu a mas to :lol:
Obrázok

bmw si nechaj a tvorivy potencial upriam tym smerom :wink:
...... Obrázok......
.............Moje sadzomety...........
BMW e34 525tds EX
Ford Transit 2,5 td EX
Opel Campo 2,5td 4x4 EX
Alfa 156 1,9 JTD

MEJOGSI

Štvrtok, 25. Júna 2009, 22:24

Duffy napísal:

jebal by som ,ze sa mi niekto neotoci za e92kou...je to auto ktore si robil pre seba a nie pre druhych nie?chuj ma po druhych.....
///e34

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Piatok, 26. Júna 2009, 00:50

lupo napísal:
inak ludia, mohli by ste sa trosku spamatat, bmw nie je jedine auto na svete a urcite nie exkluzivne...

=D> =D> =D> 8-[
.

Duffy
Autor témy

Piatok, 26. Júna 2009, 05:43

MEJOGSI napísal:

jebal by som ,ze sa mi niekto neotoci za e92kou...je to auto ktore si robil pre seba a nie pre druhych nie?chuj ma po druhych.....

to je samozrejme , tak som to nemyslel. inac bavime sa tu o tazkej kokocine ci boha.

fioro: som vedel ze das dajaku kokotinu , priam som cakal co to bude:)

ale i keby co bolo , urcite ak sa preda e92 si kupim toyotu , neviem o aute , ktore by mi viacej vyhovovalo

MEJOGSI

Piatok, 26. Júna 2009, 19:49

ty musis vediet a myslim ,ze aj vies co ti bude vyhovovat ...takze pohoda ,ja nikoho neodsudzujem ,ze sa mu lubia ine znacky ,myslim ze ak by sa napr. vyrabali stare SKYLINE ako LHD ,vela ludi v klube by davno presedlalo .na svete nie je len BMW
///e34

Mr.S
Kraj: Košický

Sobota, 27. Júna 2009, 18:50

stjr napísal:

za peknou toyota supra, sa otocim stale... i ked nie u nas
Duffy drzim palce :mrgreen:
ex E46 316ti M-paket
ex E46 325ci M-paket
ex E46 M3 Competition
ex E46 M3 Coupe
ex E46 M3 Convertible
ex E92 330xd A-Paket
ex E91 335d M-paket
ex E90 M3
ex E92 M3 Competition
ex E92 M3 DCT AM
+ dalsich 500 koni

Duffy
Autor témy

Sobota, 27. Júna 2009, 18:58

Mr.S napísal:

za peknou toyota supra, sa otocim stale... i ked nie u nas
Duffy drzim palce :mrgreen:

ja sa otacam aj za LC napr. kazdy mame ine priority . a tie moje sa bohuzial zmenili . s autom odide aj velky kus mojho JA. a ja uz jednu toyotku mam a davno to uz nie je seriovka ,a myslim ze TRD kompresor nie je az taka zla vecicka .. ou jeeeeeeeeeee

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných