... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

reklamne predmety bmwklub.sk

Užívateľov profilový obrázok
iste
Kraj: Bratislavský

Re: Vilova SVADBA foto

Pondelok, 14. Septembra 2009, 11:56

to je uplne super sa kukat na fotky , kde sa najdu dvaja sympaticki ludia a spoja svoj zivot v jedno 8)

PS. nestastie v burackach,stastie v laske :lol:

Kraken
Auto: E36 E30 E30
Kraj: Prešovský

Pondelok, 14. Septembra 2009, 13:38

črepy prinášajú šťastie

Thorien
Kraj: Košický

Streda, 16. Septembra 2009, 06:28

wollodya napísal:

nj, castokrat na slovensku plati "co je rovne to je hlavne"

heh ... v tomto pripade to plati ... lebo to rovne je hlavna cesta :) .. ale nech sa k tomu vyjadri radko co sa stalo ja som tam nebol ... Lucushka ... inak "evidentne easy nedal prednost" je dalsia evidentna moznost ;)

Wajco
Auto: 730d E38
Kraj: Nitriansky

Streda, 16. Septembra 2009, 08:19

No ja neviem, značenie tam nevidno, takže by mal mať prednosť z prava. Ale asi sa opäť jedná o klasickú slovenskú, dedinskú, zaužívanú, neoznačenú, alebo z časti označenú križovatku. Aj u nás v dedine máme také križovatky, že podľa pravidiel by mal dávať prednsoť ten, čo tam chodí ako na hlavnej, ale tak domáci vedia...
Obrázok

Thorien

Streda, 16. Septembra 2009, 08:22

Wajco napísal:
No ja neviem, značenie tam nevidno, takže by mal mať prednosť z prava. Ale asi sa opäť jedná o klasickú slovenskú, dedinskú, zaužívanú, neoznačenú, alebo z časti označenú križovatku. Aj u nás v dedine máme také križovatky, že podľa pravidiel by mal dávať prednsoť ten, čo tam chodí ako na hlavnej, ale tak domáci vedia...

no znacenie sice nevidno ... ale to skade vychadzali je vedlajsia cesta .. a to po com siel ten citroen je hlavny tah PP - SNV :) ... pri vychadzani z tej ulice nevidis nic ... ako je sice oproti zrkadlo ale skresluje vzdialenost dost .. .takze tak to je ;)

bmw777chose
Auto: e36cabrio e36touring

Nedeľa, 27. Septembra 2009, 21:14

Pridavam gratulaciu...nech vam to drzi....aaaa uz som pojazdny,tak najblizsie sa pridam k niejakej kolone.Cawte

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 21 neregistrovaných