... všetko o BMW ...
kenedy_e46 napísal:balino napísal:kenedy_e46 napísal:Inaksie co nieje moze niekedy byt.
inac uz ma laka kamos co dosiel zo svajcu ci nepojdem snim do zia v SNV zahrat disko sobotu...dobra zurkamozno tam pojdem aj ja a mam zobrat aj kamosku ?
balino napísal:Uz sa tesim len daj presne vediet kde a kedy. Volno si urobim ak sa bude datkenedy_e46 napísal:balino napísal:kenedy_e46 napísal:Inaksie co nieje moze niekedy byt.
inac uz ma laka kamos co dosiel zo svajcu ci nepojdem snim do zia v SNV zahrat disko sobotu...dobra zurkamozno tam pojdem aj ja a mam zobrat aj kamosku ?
no cakam nech mi to kamos potvrdi a dam tu dalsiu after party pre sever...a berem aj ja kamosku
kenedy_e46 napísal:Kamoška je lepšia ako frajerka.balino napísal:Nie to nebola frajerka ale dobra kamoska.kenedy_e46 napísal:balino napísal:Kamoska ho zrusila ze ani nevie prestierat tak potom sa troska uzemnil.aspon ste mu mali vynadat ze obrusky nevymenil
to bola kamoska ja ze frajerka
slamec napísal:kenedy_e46 napísal:Kamoška je lepšia ako frajerka.balino napísal:Nie to nebola frajerka ale dobra kamoska.kenedy_e46 napísal:balino napísal:Kamoska ho zrusila ze ani nevie prestierat tak potom sa troska uzemnil.aspon ste mu mali vynadat ze obrusky nevymenil
1. vie čo chce
2. nerobí drahoty
3. je lacnejšia
4. keď sa ti nechce, jej nevoláš
![]()
![]()
slamec napísal:Presne tak ako vravis a ta tvoja bola tiez kamoskakenedy_e46 napísal:Kamoška je lepšia ako frajerka.balino napísal:Nie to nebola frajerka ale dobra kamoska.kenedy_e46 napísal:balino napísal:Kamoska ho zrusila ze ani nevie prestierat tak potom sa troska uzemnil.aspon ste mu mali vynadat ze obrusky nevymenil
1. vie čo chce
2. nerobí drahoty
3. je lacnejšia
4. keď sa ti nechce, jej nevoláš
![]()
![]()