snapshot, si robis kozy alebo nevies citat... som povedal, ze je NEMECKE... som to sem dal tak trochu z hecu a zo srandy a cakal som, ze na to pridete hned...
matisek, ty podvadzas... to nie je hra
ano, je to moja krasavica E60 LCI
BTW, mates ako si vedel, ze mexican parkoval vedla mna?... z tej jeho F11 je tam vidno velky prd...
nepodvádzam , tvoje auto som v živote nevidel (vychádzal som z tvojej verejne prístupnej galérie ). A keď som na to prišiel, tak už bola hračka podľa toho malinkého kúska čo trčí z vedľa stojaceho auta zistiť, že je to jeho F11... Ale kto je ten pán v tej červeno-čiernej vetrovke som nezistil...(ten v galérii nie je )
Edit: vedel som, lebo iba mexičan má takú "schmutzige weisse" farbu
vedel som, lebo iba mexičan má takú "schmutzige weisse" farbu
Nevieš o nejakej súťaži o najzasratejšie auto? By som sa prihlásil
Ex: Honda Accord 2.0iS (CC7), Audi A4 2.8 quattro (B5), BMW 320d touring E46, BMW 535i touring F11 Príbeh, Audi A6 Avant 3.0 TDI quattro (C7) BMW 540xi touring G31 - socka s odvetranými sedačkami.
Nevieš o nejakej súťaži o najzasratejšie auto? By som sa prihlásil
len daj bacha, aby sa ti tam tá špina nezažrala...to by si mal potom ako zažltnuté 20 ročné záclony Ale keď veľa jazdíš, tak s tým nič neurobíš... A k tej súťaži - myslím, že by si mal veľkú konkurenciu...
O.K. beriem spat, Matisko nepodvadza a moje auto skutocne nikdy nevidel. Ako jediny logicky porozmyslal a pouzil dostupne zdroje a tak na to prisiel Chalani, chalani... hadate tu auta, ktore nikto z vas v zivote nevidel, ale ked vam clovek podstrci nieco, na com sa (poniektori) vozime kazdy den, tak ste bezradni... Snapshot, sorry za vypad, ale ked niekto prirovna moje auti k Sanderu, na to som citlivy...