... všetko o BMW ...
xtreme napísal:co to je? akoo ja neviem, ale mne sa ten van nenormalne paci..![]()
Fleir napísal:Heh,ale večinou taketo "TUZING"-y vyhrávaju tuningove zrazy za styling.......takze jak sa to vezme,ze tuzing.......a je to jak napodobenina toho orandžoveho rapidu (AK-47)![]()
btw:Podla mna by to bol tuzing keby tam nechal origo. motor z škodofky......neni tak?
xtreme napísal:vis, podla mna tu na klube sa nerozlisuje medzi tuningom, stylingom ci tuzingom.. skratka tu je kazdy tuning tuzing..
myslim ze ked to dorobi tak to bude zaujimave, a ma sancu vyhrat nejaky tuning zraz, ale ked to takto predava a kasle na to, tak to je skoda, a zasluzi si to tu byt..
na jeho mieste by som trosku inak sa snazil vymysliet tu prednu masku.. takto to vyzera jak z hviezdnych vojen. toto je podla mna brutal tuning, uz som nad tym aj trosku rozmyslal, motor v6 2,9 vpredu v skodovke za 100e, ... ale neverim tej cene, vsak len ten motor kolko stal.. a navyse bohvie ako to je urobene.. ale moj sen je tiez taky projekt spravit, skodovica a motor vpredu, asi z bmw, ale k tomu viac menej taky decent tuning. toto uz je hardcore.. uvidime.
xtreme napísal:vis, podla mna tu na klube sa nerozlisuje medzi tuningom, stylingom ci tuzingom.. skratka tu je kazdy tuning tuzing..
myslim ze ked to dorobi tak to bude zaujimave, a ma sancu vyhrat nejaky tuning zraz, ale ked to takto predava a kasle na to, tak to je skoda, a zasluzi si to tu byt..
na jeho mieste by som trosku inak sa snazil vymysliet tu prednu masku.. takto to vyzera jak z hviezdnych vojen. toto je podla mna brutal tuning, uz som nad tym aj trosku rozmyslal, motor v6 2,9 vpredu v skodovke za 100e, ... ale neverim tej cene, vsak len ten motor kolko stal.. a navyse bohvie ako to je urobene.. ale moj sen je tiez taky projekt spravit, skodovica a motor vpredu, asi z bmw, ale k tomu viac menej taky decent tuning. toto uz je hardcore.. uvidime.
cobra11 napísal:toto je taky moj vzor:
http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/51-tuner-zelenka/
Romeo napísal:
možno pre teba práve toto nie je tuzing, čo my práve považujeme za tuzing, je to subjektívny názor, ale myslím že je ho ľahké rozoznať. dokurvit auto zato že nanho dás snežný pluh, krídlo alá boeing vie každý, taktiež nahodiť "airbrush" a dajakú kúl tjúning farbu vie každý cock.
Napriek tomu, nájde sa zopár schopných tunned cars na fóre, myslím tím obrázky, nie užívateľské.