... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

mmracing.sk

Pežot

Re: Tuzingové BMW

Streda, 6. Januára 2010, 21:50

Bola to X5 a to Mini sa vysúvalo dozadu aby vodič vystúpil :mrgreen:
Obrázok
Obrázok

Užívateľov profilový obrázok
xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 7. Januára 2010, 00:39

[quote="kouBaMW"][/quote]
co to je? akoo ja neviem, ale mne sa ten van nenormalne paci.. =P~ :mrgreen:
.

kouBaMW
Auto: pár rezavých ešusů
Kraj: Zahraničie

Štvrtok, 7. Januára 2010, 16:23

xtreme napísal:
co to je? akoo ja neviem, ale mne sa ten van nenormalne paci.. =P~ :mrgreen:

Honda Odysey :smile:

xtreme

Piatok, 8. Januára 2010, 00:48

tak ja neviem, ale mne to pride ako uplna supa a isto by som si to nedal do tuzingovych.. vyzera to byt fakt pekne spravene a aj to tomu autu fakt sekne.. super projekt.. =D>
.

xtreme

Piatok, 8. Januára 2010, 00:52

Prílohy
monster.jpg
monster.jpg (42.53 KiB) 997 zobrazení
.

tomotires
Auto: BMW E46 330d 135kw
Kraj: Nitriansky

Piatok, 8. Januára 2010, 02:18

Tak toto je RIADNY TUZING
BMW E46 330d 135kw Touring
Mazda MX-5 NB 1.8 10th Anniversary
EX-BMW E39 530d 142kw
EX-Fiat Bravo HGT 2.0 R5
EX-BMW E39 Touring 525tds
EX-BMW E34 Sedan 525i
EX-BMW E36 Sedan 325i

Fleir
Auto: M42B18
Kraj: Košický

Piatok, 8. Januára 2010, 13:19

Heh,ale večinou taketo "TUZING"-y vyhrávaju tuningove zrazy za styling.......takze jak sa to vezme,ze tuzing.......a je to jak napodobenina toho orandžoveho rapidu (AK-47) #-o
btw:Podla mna by to bol tuzing keby tam nechal origo. motor z škodofky......neni tak? :?
Obrázok

ice.blade
Kraj: Bratislavský

Piatok, 8. Januára 2010, 13:45

ajked to nieje bmw mne sa nahodou predok tej skodovky paci... nevyzera to ako klasicky sedlacky tuzing od ludi co nevedia ako maju natiahnut chromovu listu cez predny naraznik :roll:

xtreme

Piatok, 8. Januára 2010, 20:16

Fleir napísal:
Heh,ale večinou taketo "TUZING"-y vyhrávaju tuningove zrazy za styling.......takze jak sa to vezme,ze tuzing.......a je to jak napodobenina toho orandžoveho rapidu (AK-47) #-o
btw:Podla mna by to bol tuzing keby tam nechal origo. motor z škodofky......neni tak? :?

vis, podla mna tu na klube sa nerozlisuje medzi tuningom, stylingom ci tuzingom.. skratka tu je kazdy tuning tuzing..
myslim ze ked to dorobi tak to bude zaujimave, a ma sancu vyhrat nejaky tuning zraz, ale ked to takto predava a kasle na to, tak to je skoda, a zasluzi si to tu byt..
na jeho mieste by som trosku inak sa snazil vymysliet tu prednu masku.. takto to vyzera jak z hviezdnych vojen. toto je podla mna brutal tuning, uz som nad tym aj trosku rozmyslal, motor v6 2,9 vpredu v skodovke za 100e, ... ale neverim tej cene, vsak len ten motor kolko stal.. a navyse bohvie ako to je urobene.. ale moj sen je tiez taky projekt spravit, skodovica a motor vpredu, asi z bmw, ale k tomu viac menej taky decent tuning. toto uz je hardcore.. uvidime. :wink:
.

Fleir
Auto: M42B18

Sobota, 9. Januára 2010, 19:55

Jo jo,napr mne sa ta orandžova škodovica rapid(rabbit AK-47) strašne pááčí,Ja som rozmýšlam,ze mu napíšem,lebo 2.9 V6 za 100€ nekupim asi nikde......ale asi si ten predajca myslel,ze autobazar.eu je burza,myslím,ze v HU istý čas driftovala škodula s BMW motorom...tiez decent tuning,bez náraznikou,rozšírená,pretiahnuta kapota......šupa auto to bolo :x
Obrázok

cobra11

Sobota, 9. Januára 2010, 23:09

xtreme napísal:
vis, podla mna tu na klube sa nerozlisuje medzi tuningom, stylingom ci tuzingom.. skratka tu je kazdy tuning tuzing..
myslim ze ked to dorobi tak to bude zaujimave, a ma sancu vyhrat nejaky tuning zraz, ale ked to takto predava a kasle na to, tak to je skoda, a zasluzi si to tu byt..
na jeho mieste by som trosku inak sa snazil vymysliet tu prednu masku.. takto to vyzera jak z hviezdnych vojen. toto je podla mna brutal tuning, uz som nad tym aj trosku rozmyslal, motor v6 2,9 vpredu v skodovke za 100e, ... ale neverim tej cene, vsak len ten motor kolko stal.. a navyse bohvie ako to je urobene.. ale moj sen je tiez taky projekt spravit, skodovica a motor vpredu, asi z bmw, ale k tomu viac menej taky decent tuning. toto uz je hardcore.. uvidime. :wink:

vtej skodovke je ozaj ten motor... je tam pekne osadeny, len pohon nieje dokonceny, chalan tam chce dat 4x4 zo siery
za 100€ to neni, uz vminulosti to predaval, cena je tam na dohodu, jemu ide hlavne oto aby sa to dokoncilo, chalan vtom nehal vela prace a aked sa to dotiahne dokonca bude to riadny showcar ktory dostane nejedno ocenenie.

ja mam tiez S120, ked som este nemal vodicak hral som sa snou, vrazal dotoho veskere prachy z brigad :D
etse som stym kdesi v polovici...
osadeny tam mam motor Hyundai 1.5 12v turbo...ma to okolo 150PS
mam ho spojeny so skodovackou 5Q prevodovkou cez mezikous, kovokeramicka spojka.
chyba mi este dokoncit zadni nosnik nan a natahat elektriku. podvozok tam je podla L/A dokumentacie.
styling-najprv som nato nakupil plasty za nehorazne peniaze, ktore sa mi casom maximalne znusili a pokusam sa ich predat :D chcem tam nehat zvonka vsetko origo narazniky, prahy priste secko...aby to vyzeralo ako obycajna nenapadna skodovka nadupana zvutra. Ak sa podari chcel by som stym amatersky jazdit vrchy a slalomy.

toto je taky moj vzor:
http://skoda-virt.cz/cz/auta/emka/51-tuner-zelenka/

Romeo
Auto: BYD

Nedeľa, 10. Januára 2010, 00:09

xtreme napísal:

možno pre teba práve toto nie je tuzing, čo my práve považujeme za tuzing, je to subjektívny názor, ale myslím že je ho ľahké rozoznať. dokurvit auto zato že nanho dás snežný pluh, krídlo alá boeing vie každý, taktiež nahodiť "airbrush" a dajakú kúl tjúning farbu vie každý cock.

Napriek tomu, nájde sa zopár schopných tunned cars na fóre, myslím tím obrázky, nie užívateľské.

jedna z nich

yo, look at ma grillz !

Obrázok
Klub netvoria autá, ale ľudia.

BMWklub.sk /// Vsetko o vaších komplexoch.

VW Golf MK4 biturbo, ///W Power Chiptuning na 386 PS.

xtreme

Nedeľa, 10. Januára 2010, 00:18

cobra11 napísal:

jj, tu poznam uz dlho, ja som tiez na virte, som mal 120cinu trochu postylovanu : ) velmi pekna ta zelenka, aj moj vzor to bol.. =D>
Romeo napísal:

možno pre teba práve toto nie je tuzing, čo my práve považujeme za tuzing, je to subjektívny názor, ale myslím že je ho ľahké rozoznať. dokurvit auto zato že nanho dás snežný pluh, krídlo alá boeing vie každý, taktiež nahodiť "airbrush" a dajakú kúl tjúning farbu vie každý cock.

Napriek tomu, nájde sa zopár schopných tunned cars na fóre, myslím tím obrázky, nie užívateľské.

jj, v tom mas pravdu, ale tak mne sa paci aj par aut co su tu v tejto teme, a ja to nepovazujem za tuzing. napriklad ta honda - van so svetlami a maskou bmw, podla mna je to fakt pekne, a isto by som to nedal do tejto temy..
prosim ta, ved tu na fore je tuzing aj to ked si das modre parkovacky, alebo inu farbu led do auta ako zlta a biela.. ved sledujem tu reakcie clenov fora a o tuningu tu radsej uz ani nic nepisem. na to mam tuningforum.. myslim ze co kto povazuje za tuzing je len a len jeho vec nazoru a pohladu na vec. kazdy si auto robi podla svojich predstav. i ked o tom obrazku co si tu ty dal, sa da polemizovat, asi schyzofrenik.. :roll:
kaslime na to, maju tu byt fotky nie zas plno kecov.. :mrgreen:
.

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Nedeľa, 10. Januára 2010, 20:31

"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Nedeľa, 10. Januára 2010, 20:38

http://www.sportovnivozy.cz/5888-bmw-53 ... alozkaFoto

Ach no vec CESI. O:)

Hups, teraz som si vsimol, ze si to dal predomnou.
Naposledy upravil/-a Džaro v Nedeľa, 10. Januára 2010, 20:58, upravené celkom 1 krát.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný