zakladny rozdiel je v tom, ze tieto zavodne vozy urcite nepojdu do normalnej premavky a ak by isli, velmi rychlo by podochadzali o narazniky a mali by vanu rozflakanu kazdy den... navyse tieto rozkackane zakruty, co tu vela krat mame, by taky zavodak nezvladol... + ak s tym nejdete kudlu, tak to nejako extra nedrzi
pritom mtech a ///M je primarne cielene na sice sportovejsie jazdenie, ale zaroven aby to zvladalo vseobecne podmienky v premavke, teda jamy, zrolovany asfalt, kolaje atd atd...
videl som to auto nazivo, na moj vkus by mohlo ist trosku vyssie, ale proti gustu ziadny disputat... su tu rozne stance-y, seriovky, ktore su vysoke jak koza, jemne prikrcene, potom vomacka na zimnych azevoch ci co to ma

a kazdy si jazdi na tom, na com chce... myslel som, ze uz debaty ohladom vysky skoncili, ale zjavne ne... (btw len aby to neboli urezane pruziny, proti tomu je snad kazdy

)... radsej sa zamerajte na klasicky tuzing... nevkusne kolotocariny, narazniky, kridla, nalepky a podobne ptakoviny :)