Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
Klub tvoria ľudia, nie autá... ________________ W140 & S210 & E36 & E36 & E34 & GIII & C5 & 312 ________________ Mám prázdny život a žiadnych kamarátov, preto sedím celý deň na internete, stalkujem ľudí a vnucujem im svoje správne názory. Marián K., Trenčín
tak som si len pozeral fejsbukovu stranku jednej popici super ultra brutal tuningovej firmy, ktora diely ocividne nakupuje v tescu a po benzinkach [aspon co som videl ich tvorbu...chromove kryty kluciek a spetakov na T4ku, sportove vyfuky na hjundaj getz 1,4 (WTF??)] vraj to je M6tka, ale boh vie stacilo mi vidiet tu fabiu nizsie, a bolo mi jasne ze dielna od pepika zo samoty sa prestahovala na vrakunsku cestu 22
tá cobra bola populárna firma tak pred 10+ rokmi keď fičalo fast&furious, ako pozerám ich stránky odvtedy sa u nich veľa nezmenilo
R1100S ex E34 525tds calypsorot ex E39 540iA dunkelblau ex F31 330d estorilblau "A rare combination of sportiness and refinement, like two cars in one..."
O tom fiere by som vedel rozpravat hodiny Ku Cobre, keby ludia nechceli svietiace ostrekovace tak ich asi nepredavaju O tuningu nemoze byt rec, ked tak o ,,stylingu,, Kazdopadne velky respekt Petovi Kuťovi za to ze ta firma prezila az doteraz, tym ho pozdravuj prosim pešrot dik
E61 525d A6 3.0 V6 tdi quattro MX3 2.5 V6 Rozmýšľam prakticky, riadia ma emócie. ,,nezabudni odkiaľ si,,