... všetko o BMW ...
polnoc napísal:e e mozes fotit na rychlo ako chces ale, ked mas oko na kompoziciu tak nane problem ,vedsina je dobra mal by si sa tomu venovat
Tubular napísal:no neviem kto tu dal hovedne fotky, ale ja som dal fotky od 80 do max 150KB, co si myslim, ze nieje vobec vela v porovnani s 1 MB fotkami co tu dal Triple.![]()
Triple napísal:sorač chalani ale chcel som to zmenšiť ale bud bola fotka natiahnuta alebo velmi mala,nemam stým take skusenosti a chcel som to pôvodne vložiť do rarka suboru ale ani boha mi to nechcelo odoslať a pritom som to skušal deliť,nabuduce ked bude niečo nove tak ich poprerabam aby ste boly spokojný,
inač aj ja som to sem nahadzoval asi hodinu,musel som to robiť v praci lebo doma mi to blblo
Necrocyklo napísal:Ono je to celkom jednoduche.staci si fotecku otvorit v skicary,kliknut na ponuku obrazok-->roztiahnut alebo skosit a skusit to upravit na 98% zvisle aj vodorovne naraz.Takto sa vyrazne zredukuje velkost fotografie v MB a jej kvalita sa nijak zvlast neznizi (pre nase oci).
Triple napísal:tak teraz je to už ajtak neskoro,nakoniec som našiel ponuku vo foťaku kde si tiež možem upraviť fotky,zmenšiť alebo zväčšiť,ale už neskoro som sa pohral v menu foťaka