... všetko o BMW ...
maros 127 napísal:Není lak ako lak. Už som videl nový celolak na octavii za 300e ale aj za 1900e a o rozdiely hovoriť radšej nebudem. Je aj rozdiel či striekaš rovno akryl alebo dávaš pod lak. 1l laku cca.30 euro atď......ani sa mi nechce písať. Ja poloprofesionálne lakujem cca. 5 rokov a robím diel za 100e/kus, takže celolak za 200e
kouBaMW napísal:dodoIPD: ta cena noveho je nejaka zajimavajenze hacek je ze v te poznamce "vyroba ukoncena" no ja se jen tak pro prdel dival kolik stoji ciste ty dily ktere on kupoval, beztak urcite neplatil plnou taxu atd... co ja vim...
ale v nasich koncinach jsem jeste takoveho pacienta nevidel, u nas kdyz se to nekomu vysype sezene jednoduse jiny motor od 50tis kc...
Cicicok napísal:Ten nemecky odkaz je kasa. Tu je original spanielska stranka http://www.bmwfaq.com/f157/restauracion ... os-442043/
Tento chalanisko rozoberal uplne vsetko na aute okrem prevodovky. Tu len zvonka zbrusil a nastriekal.
kouBaMW napísal:co sem se dival tak:
komplet ojnice 1ks asi 1480 eur x 6 = 8 880 eur
pist i s krouzkama a cepem asi 1350eur x6 = 8 100eur
takze to mame jenom za ojnice a pisty 16 980 eur
vrabec771 napísal:celolak za 200€???nehrozi.argumenty ako git zadarmo a tak si nechajte.piste realne to ze niekto si nieco zozenie zadara a tym argumentovat ze za malo.hmmm.robim si to teraz sam takze viem co pisem,a tiez zalezi aka je karoseria dobuchana a tak.smirgle,git,plnic,zaklad,farba,riedidla a milion dalsich veci.takze za 200€ tazko