... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
gusto
Auto: 325ti
Kraj: Trnavský

Nedeľa, 4. Januára 2009, 22:52

BlackMW napísal:
gusto sa zrejme snazil naznacit ze tie kone tam njesu, tak zrejme preto ich nevedia zmerat :P

:D

http://mmracing.sk/images/content/m5.pdf

Zaujímavá taktika - auto nemá deklarovaný výkon, tak je zlá brzda :lol:
Naposledy upravil/-a gusto v Pondelok, 5. Januára 2009, 11:05, upravené celkom 1 krát.

Peppo
Auto: TOYOTA PRIUS
Kraj: Bratislavský

Pondelok, 5. Januára 2009, 00:00

flavio32 napísal:
To by tu musela byt brzda alebo ine meracie zariadenie ktore by meralo nad 400PS.. Udajne to auto gumuje na 4.prevodovom stupni.. :shock:

a udajne to ma seriove brzdy.... podla mna nieje dolezite len zrychlit ale aj ubrzdit...

flavio32

Sobota, 10. Januára 2009, 00:21

Ked je dynamometer v poriadku, tak asi zlyhal ludsky faktor.
Ked je auto v nudzovom rezime a netocia sa mu predne kolesa (ABS senzor), tak sa to tazko mera... zial asi je to moderne auto
gusto napísal:
:D

http://mmracing.sk/images/content/m5.pdf

Zaujímavá taktika - auto nemá deklarovaný výkon, tak je zlá brzda :lol:

gusto

Sobota, 10. Januára 2009, 01:35

flavio32 napísal:
Ked je dynamometer v poriadku, tak asi zlyhal ludsky faktor.
Ked je auto v nudzovom rezime a netocia sa mu predne kolesa (ABS senzor), tak sa to tazko mera... zial asi je to moderne auto

Jasnačka, oproti napr. takej M5 E60 čo tam niekoľkokrát merali je to priam UFO :D Buď chlap a priznaj problém, však to nie je hanba - určite nie taká, ako hľadať všetky ostatné dôvody, prečo chýba výkon. Auto je parádne a deklarovaný výkon sa z neho pravdepodobne dá dostať, ale nevoď nás tu za nos ako malých chlapcov prosím ťa...

SamoM3
Auto: E36M3,2 coupe
Kraj: Trenčiansky

Sobota, 10. Januára 2009, 10:56

No neviem ako prebiehalo toto meranie ale rovnaky problem bol aj pri merani E46M3(ATmagazin12-1 2008)pri 6000ot to proste bez tociacich prednych kolies nepusti dalej.Je tam treba nejaky meraci mod priamo od BMW.Bolo to merane v Maxmotorsporte.

Ev1L

Sobota, 10. Januára 2009, 12:43

Mam pocit že brzda v Maxmotorsporte a Mmracing je jedna a ta ista ale je možne že sa mýlim...K tomu meraniu e46...Bol to automat a myslim že do e46 M3 sa dával SMG 2...No M5 e60 ma SMG 3 a tu ma aj e91 M3...takže s toho vyplýva že keď dokazu odmerať M5 e60 mali by dokazat odmerať aj m3 e91... :smile: :smile: Samozrejme to nemusi byt pravda len vyvodzujem s toho co viem :smile: :smile: Samozrejme to vyplýva iba s teorie že ta M3 by bola SMG a ne manual

flavio32

Sobota, 10. Januára 2009, 21:43

Zaujímavá taktika - auto sa nepodarilo zmerat, tak nemá deklarovaný výkon... Ale v podstate mne to moze byt uplne jedno.

gusto napísal:
Jasnačka, oproti napr. takej M5 E60 čo tam niekoľkokrát merali je to priam UFO :D Buď chlap a priznaj problém, však to nie je hanba - určite nie taká, ako hľadať všetky ostatné dôvody, prečo chýba výkon. Auto je parádne a deklarovaný výkon sa z neho pravdepodobne dá dostať, ale nevoď nás tu za nos ako malých chlapcov prosím ťa...

gusto

Sobota, 10. Januára 2009, 23:30

flavio32 napísal:
Zaujímavá taktika - auto sa nepodarilo zmerat, tak nemá deklarovaný výkon... Ale v podstate mne to moze byt uplne jedno.

To nie je žiadna taktika, ale logika, milý môj.
Sám si písal, že to je celosvetovo ojedinelý projekt, lebo do takejto rozsiahlej úpravy tohto motora sa ešte nikto v okolí nepustil. To znamená, že Petersport dal dokopy niekoľko komponentov od subdodávateľov (tak ako to robí 90% známych úpravárskych firiem), namontoval ich do motora a ODHADOL výsledný výkon na 500PS. Ale pýtam sa, na základe čoho? S čím alebo s akou podobnou zmeranou úpravou tohto motora sa dá tento projekt porovnať? Prečo nie trebárs 460 alebo 477 koní? Na základe čoho vznikol tento údaj?
Pre nezasvätených - auto malo pred úpravou odmeraných 433 PS, po úprave tuším 427 PS, čo svedčí o tom, že má zrejme nejaký problém... ale mňa do toho nič, len nemám rád, keď sa ma niekto snaží opiť rožkom :lol:

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní