... všetko o BMW ...
black&white napísal:JAAAAJ CHLAPCI A DIEVCATA,sak to neni len tak,ja som bol tiez z toho prvy krat pekne v p...,az dracik mi to vysvetlil,tak moju slecnu ospravedlnte,su tam fotky? su,no tak potom.... a lucka prepac za niektore foto,robil som co sa dalo![]()
P.S. od "slečny" : aspoň ste sa evidentne zabavilino nie ? a nabudúce už budem vedieť.... už ma topoľčanci zdžubali, a naučili =o)
black&white napísal:JAAAAJ CHLAPCI A DIEVCATA,sak to neni len tak,ja som bol tiez z toho prvy krat pekne v p...,az dracik mi to vysvetlil,tak moju slecnu ospravedlnte,su tam fotky? su,no tak potom.... a lucka prepac za niektore foto,robil som co sa dalo![]()
P.S. od "slečny" : aspoň ste sa evidentne zabavilino nie ? a nabudúce už budem vedieť.... už ma topoľčanci zdžubali, a naučili =o)
dethXtreme napísal:koniec????skodaa![]()
![]()
![]()
![]()
xtreme napísal::lol:![]()
jaaaaj.. no co, sranda.. asi to pisala, ked si dali prestavku pri sulozi, tak bola z toho este trosku mimo
![]()
![]()
ale tak aj odo mna![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
inak pekne fotky, a takto sa trosku lepsie pozeraju
mysska1 napísal:
fotky fotil black&white..... ja som sa tu len prihlásila a snažila sa sem narvať tie fotky..... a toto bol jediný spôsob ako mi to šlo....mali by ste tu mať aj návod na použitie.............