... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

bmwtt.sk

xx290
Autor témy

Masaker tuning

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 09:56

Naposledy upravil/-a xx290 v Štvrtok, 22. Októbra 2009, 13:21, upravené celkom 1 krát.
ak nezazijes neuveris ak zazijes nezabudnes

Užívateľov profilový obrázok
Anubis-artS
Auto: Seat Ibiza FR 2016
Kraj: Banskobystrický

Re: Masaker tuning

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 11:37

toto nieje tuning =;
Obrázok
Seat Ibiza FR 2016
Ex: BMW e90 320i M-packet
Ex: BMW e46 320d

dethXtreme
Auto: e36 323i
Kraj: Banskobystrický

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 11:38

klasicky RAT style :D zaujimave,ale nic pre mna :bmwball:
e36 318i saloon "škaredé káčatko" :)
e36 323i touring "obláčik"

http://www.bmwklub.sk/pribehy-nasich-aut/e36-318i-pribeh-skaredeho-kacatka-nove-foto-t28693.html

iste
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 12:25

aach jo modny trend zas..

6Flesh
Auto: BMW E34 535i
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 14:59

má to svoje čaro :-) je to heezke :-)))
-pán vodič, mate zodrate gumy.
-Kde? Ktoré?
-vzadu,to je na technicak a znacky
-Ale kdee šak to to je este dobre na dojazd uplna pohoda
-trcia vam z toho spagáty
-hmm šak hovorim ze to je dobré :-D

xtreme
Auto: felda, stilo
Kraj: Žilinský

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:20

tomuto stylu asi nikdy neporozumiem.. zlate leštenky.. 8-[
.

hessy

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:27

ja raad rattene :D

xtreme

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:37

hessy napísal:
ja raad rattene :D

co na tom vidis?
.

alfi666

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:44

Ako - treba uznat - zaujat to zaujme ... osobne by som ale take auto nechcel :lol:
Na druhej strane - toto asi spred domu neslohnu :mrgreen:
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

hessy

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:48

xtreme napísal:
co na tom vidis?

neviem proste mne sa to paci tak isto ako cult neviem preco ale proste sa mi to nehorazne paci

xtreme

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:49

ale tak si zober. na tuningu sa natrapis ako kon aby to riadne vyzeralo, pripadne ta to vyjde riadne vela penazi.. toto mi prijde ze to nechal par desiatok rokov zhnit na dazdi, a v neviem akych neludskych podmienkach, jedine co na tom vidim je znizenie a pekne kola.. tym to konci.. podla mna toto s autom dokaze kazdy .... :-& skor mi je toho auta luto.. ked si predstavim aka krasna lestenka by z toho mohla byt.. teda z tohoto uz asi nie.. :-#
.

hessy

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:54

xtreme napísal:
ale tak si zober. na tuningu sa natrapis ako kon aby to riadne vyzeralo, pripadne ta to vyjde riadne vela penazi.. toto mi prijde ze to nechal par desiatok rokov zhnit na dazdi, a v neviem akych neludskych podmienkach, jedine co na tom vidim je znizenie a pekne kola.. tym to konci.. podla mna toto s autom dokaze kazdy .... :-& skor mi je toho auta luto.. ked si predstavim aka krasna lestenka by z toho mohla byt.. teda z tohoto uz asi nie.. :-#

pozor robi sa to nejakou kyselinou :) , neviem proste ja povazujem za tuning nieco uplne ine ako ty napriklad co davas obrazky, ja som za pekny decentny tuning a nie nejaky ohromny tuning s tesca za 2,50 co je 99% slovenskych aut proste tiez je to jeden styl uprav proste nemecky tjuning tak isto ako cult alebo clean proste kazdemu sa paci nieco ine ale taketo upravy robia vacsinou na Golfoch II a tak mne sa to proste paci a na slovensku je to uz proste tak co najviac nevkusnych uprav a mam krasny tuning (tuzing)

alfi666

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 16:59

Ozajstne kary RAT STYLE by mali LEN vyzerat rozhnito... podvozkovo a motoricky by mali byt v 100% stave a aj ten samotny "hrdzavy look" byva osetreny niecim aby to doslova nehnilo :)
No more BMW... chodim peso ;)
E61 530d titansilber - EX
E46 320d farngrün metallic - EX

xtreme

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 17:04

hessy napísal:

pozor robi sa to nejakou kyselinou :) , neviem proste ja povazujem za tuning nieco uplne ine ako ty napriklad co davas obrazky, ja som za pekny decentny tuning a nie nejaky ohromny tuning s tesca za 2,50 co je 99% slovenskych aut proste tiez je to jeden styl uprav proste nemecky tjuning tak isto ako cult alebo clean proste kazdemu sa paci nieco ine ale taketo upravy robia vacsinou na Golfoch II a tak mne sa to proste paci a na slovensku je to uz proste tak co najviac nevkusnych uprav a mam krasny tuning (tuzing)

hm.. to je pravda, ze kazdy za tuning povazuje nieco ine.. ja napriklad za tuning povazujem co najviac vlastneho usilia, vlastnych napadov a ich realizacia.. proste individual. viem ze aj toto je individual, ale toto autko si viem predstavit v style cult alebo clean, toto je podla mna znetvorenie.. nepaci sa mi tuning stylom.. kliknem na net, objednam bodykit, kamos mi to strekne, foter zaplati a tak.. najviac sa mi paci ked je vidno ako sa na tom majitel namakal.. aj ked to nie je uplne dokonale..
urobil by si takyto ,,masaker tuning" svojmu autu??? :twisted: rana pod pas, hm? :mrgreen: ja prave toto nepovazujem za tuning, skor tuzing, hotovy za par hodin.. hanbil by som sa chodit v takom aute
.

hessy

Štvrtok, 22. Októbra 2009, 17:08

no bmw by som to veru neurobil a predstavit v culte ? predstav si toto auto bez hrzde mas stoho taky mensi cultik :wink: keby som riesil cult, clean upravu urcite by som to nerisil na bmw ale urcite by som si kupil golfa 1,2,3 ale to je len uhol pohladu ja za tuzing povazujem 99,9% slovenskych ,,tunerov" no ale ako sme uz hovorili kazdemu sa paci nieco ine a kazdy povazuje za tuning nieco ine

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní