... všetko o BMW ...
 Waw
 WawVT-535BH napísal::shock: Waw

O.Dana napísal:je to focený Nikon D50 ale na manualní režim jinak na automat by to bylo podstatne horsi. Hodne dela taky kvalitni polarizacni filtr.

mareko258 napísal:krasne fotky, len ked ich vidim tak viem ze mi ostava par dni do odchodu prec zo SR a dalsie 4mesiace nadavania a cakania na to kedy mozem zajst opat domov

VT-535BH napísal:Skus nieco tam na severe Talianska nacvakať, samozrejme s kombajnom
Urcite sa nejaka slnečna nedela pod kopcami najde

VT-535BH napísal:Skus nieco tam na severe Talianska nacvakať, samozrejme s kombajnom
Urcite sa nejaka slnečna nedela pod kopcami najde
 talie???
 talie??? 
											matyson napísal:Prekrasne fotecky,zrejme skúsenejší fotograf a fotak nie Lidl.
Autíčko peknucke,obloha verzus farba auta klobúk dole.

to je neskutocne, pri citani toho clanku ako keby som v tom aute sedel..o takomto niecom uvazujem uz asi dva roky aj ked auto nato nemam, podobne vam..ale myslim ze to je aj pekny vylet v pohode a vklude
  to je neskutocne, pri citani toho clanku ako keby som v tom aute sedel..o takomto niecom uvazujem uz asi dva roky aj ked auto nato nemam, podobne vam..ale myslim ze to je aj pekny vylet v pohode a vklude