... všetko o BMW ...
Simpson napísal:potom co som cital vselijake prieskumy,v ktorích vecsina respondentov by znova volilo smer, a v pripade ficovej kandidatury by ho volili za prezidenta, mi to ani smiesne nepride...skor je to smutne...velmi, velmi, velmi smutne
Simpson napísal:tak ako hovori mexican, az budete chodit cez obednu prestavku do najblizsej krcmy na "desinku pivo a tlacenku" tak objavite priam hniezda kokotizmu
+ skúste sa povypytovať dôchodcov vo vašom okolí, koho volili, prípadne chodte do čakárne nejakého lekára, ktorého 80% pacientov je v dôchodcovskom veku, garantujem vám, že z toho čo sa od nich podozvedáte sa vám budú vyrovnávať mozgové závity
týmto vtipom to možno najlepšie vystihnúť :
Pride chlapik do baru kde obsluhuje casnik-robot.
Casnik-Robot mu nacapuje perfektne pivo a pyta sa ho ake ma IQ???
Chlapik hovori ”150” a casnik sa s nim zacne rozpravat o globalnom oteplovani, kvantovej fyzike, klimatickych zmenach, nanotechnologiach atd.
Chlapik je cely uzasnuty tak si povie ze robota vyskusa. odide z baru prezlecie sa vrati sa naspat, Casnik-Robot mu zas nacapuje perfektne pivo a pyta sa. ”ake mas IQ??? ”, chlapik povie.. ”No priblizne 100” Casnik chapavo pokyve hlavou a zacne sa s nim rozpravat o futbale, hokeji, modelkach, dobrom jedle, zenskych kozach atd.. Tak sa chlapik rozhodne ze mu da posledny test. Zas odide, prezlecie sa, pride naspat. Zas dostane perfektne nacapovane pivo a Casnik-Robot sa ho zas pyta na IQ.. Chlapik povie ” ehm. no asi tak 50. ”
No a robot sa k nemu nakloni a zacne (skutocne velmi pomaly) rozpravat..
"Tak co priatelu. zas budeme volit Fica, ze??? ”
mexican napísal:Ono je to tak, že ja sa vo svojom bežnom živote stýkam s ľuďmi, ktorí majú všetci hranola v zuboch a tiež som dlhú dobu rozmýšľal, kde sa tí všetci ficovoliči berú. Lenže skutočnosť je taká, že ficovoliči majú v bežnom živote úplne iné záujmy, iné kategórie známych, atď... a nemám dôvody a ani možnosti s takými ľudmi prísť do styku, napriek tomu, že sú vo väčšine.
Mne v tomto smere úplne otvorili oči roboši na stavbe, s ktorými som musel komunikovať keď mi dokončovali byt. Vtedy mi zaplo, že medzi nami existujú aj ľudia s úplne iným - o 180 stupňov obráteným myslením a fakt som si myslel, že boli z nejakej inej planéty. Tí boli schopní vymyslieť také neskutočné kokotiny, že sa mi z toho rozum zastavoval. Ja som bol vtedy behom pár mesiacov konfrontovaný s takým množstvom kokotizmu, s akým som sa nestretol za celý život predtým.
Takže toto sú hnieza votrelcov, kde sa rodia ficovoliči.
mexican napísal:Ono je to tak, že ja sa vo svojom bežnom živote stýkam s ľuďmi, ktorí majú všetci hranola v zuboch a tiež som dlhú dobu rozmýšľal, kde sa tí všetci ficovoliči berú. Lenže skutočnosť je taká, že ficovoliči majú v bežnom živote úplne iné záujmy, iné kategórie známych, atď... a nemám dôvody a ani možnosti s takými ľudmi prísť do styku, napriek tomu, že sú vo väčšine.
Mne v tomto smere úplne otvorili oči roboši na stavbe, s ktorými som musel komunikovať keď mi dokončovali byt. Vtedy mi zaplo, že medzi nami existujú aj ľudia s úplne iným - o 180 stupňov obráteným myslením a fakt som si myslel, že boli z nejakej inej planéty. Tí boli schopní vymyslieť také neskutočné kokotiny, že sa mi z toho rozum zastavoval. Ja som bol vtedy behom pár mesiacov konfrontovaný s takým množstvom kokotizmu, s akým som sa nestretol za celý život predtým.
Takže toto sú hnieza votrelcov, kde sa rodia ficovoliči.
Avenger napísal:Jedine mozne riesenie je spamatat sa ujst odtialto co najdalej, lebo ci Fico, ci Dzurinda, ci kokot pansky aj tak sa len viac rozkradne tato krajina zmeny ktore nastanu po vymene vlady nevyriesia nic ani nikomu nepomozu...