... všetko o BMW ...
AXL napísal:Takže ďalšia moja práca..Pre moju ex ktorej sa lúbi Passat tak som si povedal prečo nie..Ako darček k meninám.Práca trvala týždeň cca a použil som čiernu akvarelovú pastelku..a je to A3 formát..ďalšia práca bude už BMW.sľubujem.
AXL napísal:Tak som si povedal že sem dám znova niečo..Aj keď to nieje moja novšia kresba a nieje to BMW..ale poriadny mustang aj s majiteľkouKresba mi trvala ani nie 2 dni bo som bol nabudený že sa možno v ňom odveziem
no zatiaľ nič
AXL napísal:Stefo: čakám čakáma ďakujem
![]()
jony: jasná vec .Dojdi do PD a môžeš ma povoziť v tej prekrásnej E39vine a na oplátku ti bawora nakreslím
spec napísal:Podla mna on nemyslel e39 ani mustanga ale majitelku
Stefo1248 napísal:nie nie Jony myslel mustanga:) jeho spoločník má jedného takého krásneho červeného :)
jony napísal:spoločník má krásavca... 4,6 GT cabrio...
AXL napísal:Tak A0 je vážna výzva..na takú veľku plochu som nekreslil ešte..ale A2-A1 by sa dalo zvládnuť :) taká M3ječka E46 by bola gut
zelo ml. napísal:na A0 sa kresli celkom dobre,...praveze by som povedal ze pokym pri kresleni stojis tak by sa ti malo velmi dobre kreslit,....v skole sme kreslili na a0 a mne sa to velmi pozdavalo