... všetko o BMW ...
Vlado Behun napísal:Tak ku ktoremu to ma najblizsie? :-)
Vlado Behun napísal:Tak ku ktoremu to ma najblizsie? :-)
Ahmed napísal:Neviem co z toho robite taku vedu uz je to pekny cas co vsetky nove auta vyzeraju rovnako.
voMacK napísal:
si robis kozy ze?
chapem, ze pre "bezneho cloveka" [rozumej - co netravi kazdy den na bmwklube] moze byt zatazko rozoznat napr F14 od F10 ci F01...ale ja teda vidim omnoho vacsiu podobnost medzi starsimi modelmi [napr E30 vs E34, eventualne E32] atd...
Peter92 napísal:napodobne....
Ahmed napísal:Jedna vec je ked maju modely tej istej automobilky nejake spolocne crty a vec druha je ze sportiak od kazdej automobilky je vzdy to iste auto s trochu inymi svetlami atp. bohuzial individualita tu zanika.
Ahmed napísal:Jedna vec je ked maju modely tej istej automobilky nejake spolocne crty a vec druha je ze sportiak od kazdej automobilky je vzdy to iste auto s trochu inymi svetlami atp. bohuzial individualita tu zanika.
voMacK napísal:
nemozem suhlasit uz len z principu, ze kedysi sa auta nenavrhovali za pomoci vsakovakych sofistikovanych CAD systemov ako dnes, ktore umoznuju sa brutalne vyhrat s designom do posledneho detaliu. Chcem povedat, ze pozri sa na auta z minulosti a ich tvary - svetla bud cisto kruhove alebo obdlznikove [zjednodusene povedane]..dnes sa prakticky vsetky hrany riesia cez zlozite krivky opisovane cez matematicke funkcie...a to vratane takych kokotin ako posrata priehradka na rukavice atd...
cize to co tvrdis je podla mna somarina
a ako uz napisal Peto...ak ti pride, ze sa na seba podobaju napr taka Z4 E89 s Audi R8, ci mercedesom SLK...asi by si si mal dat vysetrit zrak