... všetko o BMW ...
Romeo napísal:
V8 by mal ostat v 3ke
Do M5 mi sedí V10, menej nie..
lovebmw napísal:mne tiež sedí ale sedel mi V8 aj v E39 M5a myslím že to nebolo zlé
Cosmo napísal:Ja stale nechapem naco robia take auta, resp. naco ich predavaju v tejto republike. Lebo staci 4,4 sekundy a mas po vodicaku. Takisto podvozok za stotisice korun nech je akykolvek, na nase cesty nevhodny. Pri cene benzinu mi moze byt jedno ci to ma 2 alebo 4 turba.. Proste naco take auta ked ich nie je kde vyuzit? Na SK.. A vo svete napodobne, aj tam maju zakony predsa.. Nechapem to, teda nechcem chapat..
Cosmo napísal:Ja stale nechapem naco robia take auta, resp. naco ich predavaju v tejto republike. Lebo staci 4,4 sekundy a mas po vodicaku. Takisto podvozok za stotisice korun nech je akykolvek, na nase cesty nevhodny. Pri cene benzinu mi moze byt jedno ci to ma 2 alebo 4 turba.. Proste naco take auta ked ich nie je kde vyuzit? Na SK.. A vo svete napodobne, aj tam maju zakony predsa.. Nechapem to, teda nechcem chapat..
Peter92 napísal:vykon auta neni len o zrychleni...predsa len ja osobne sa citim bezpecnejsie ked predbieham s mojou 3er ako ked som predbiehal na tetinej fabči, napriklad aj na to je dobre vykonne auto...a lambo ci ferrari su na to aby si sa predvadzal, a tam vacsinou mas 600 evri na vyplatenie sa
kenny napísal:
Nesuhlas, urcite vacsi orgazmus zazijem za volantom LP560-4 ako pri M3. Tam su tie hranice troska inde. Zvukova kulisa zrychlenie ovladatelnost.
To, ze si niekto kupi lambo neznamena, ze je na predvadzanie. Poznam tajpkov co su clenmi kadejakych klubov a chodia na akcie na okruhy a dovolenky do zahranicia za tym si uzit jazdu.
Keby sa chcem predvadzat tak si kupim Veyron, Rolls Roycea podobne.
foxik666 napísal:ja by som bol za keby bola V8 v novej M5 ....lebo tie V10 nič moc zvuk...
lovebmw napísal:este jedna :)