... všetko o BMW ...

M1 voliteľné doplnky na exteriér a interiér----
  M1 voliteľné doplnky na exteriér a interiér----

Peter92 napísal:M1 je trosku matuci nazov topicu

lovebmw napísal:ani nie :) každý to teraz takto nazýva a keď to vyjde tak sa dá ten názov ktorý zvolí bmw za najvhodnejší ale zatiaľ to ostáva ako M1

kenny napísal:
No čítal som, že BMW tento model nenazve M1, lebo to nemá absolútne nič s legendou.
 ale to je dobre :) M1 je legenda.....
  ale to je dobre :) M1 je legenda..... môže to byť aj 135iS ale no neviem má to moc široké blatníky na iS-ko a až moc dobré brzdy na taký model
  môže to byť aj 135iS ale no neviem má to moc široké blatníky na iS-ko a až moc dobré brzdy na taký model   

wrr aj ja chcem také, kde toľko zarobím aby som mal? Ale legálne lebo dnes som zháňal 5/4 colovú trubku na vodu a u známych akurát bola babka na dvore a povedala mi že za jej čias sa také predsa nekupovalo, mne nechceli odrezať meter, že 3 a viac
 wrr aj ja chcem také, kde toľko zarobím aby som mal? Ale legálne lebo dnes som zháňal 5/4 colovú trubku na vodu a u známych akurát bola babka na dvore a povedala mi že za jej čias sa také predsa nekupovalo, mne nechceli odrezať meter, že 3 a viac ](https://www.bmwklub.sk/images/smilies/eusa_wall.gif) ...oni že vzali domov, odpísalo sa a nikdy nič nechýbalo...hovorím teta to boli časy že
 ...oni že vzali domov, odpísalo sa a nikdy nič nechýbalo...hovorím teta to boli časy že  a nakoniec sa podarilo
  a nakoniec sa podarilo  

je to aj pochopiteľne lebo teraz prišla FL E92/3 335iS  nová Z4 35iS a k tomu môže pribudnúť iS aj k jedničkovej rade.....tu je nakres M1/1M :)
  je to aj pochopiteľne lebo teraz prišla FL E92/3 335iS  nová Z4 35iS a k tomu môže pribudnúť iS aj k jedničkovej rade.....tu je nakres M1/1M :) 

Hector napísal:pocuj toto nie je nakres, ale obycajne vtcko, ktore spravil daky tipek... takychto vt naprdim niekolko za vecer.....
 ale budem musieť si zvyknuť aj na VT žeby bol pokoj
  ale budem musieť si zvyknuť aj na VT žeby bol pokoj