... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

obchodna sekcia

Užívateľov profilový obrázok
Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Re: Bmw e63 6series(Be A Designer)

Štvrtok, 28. Januára 2010, 21:51

kenny napísal:

JJ, lambo by som aj ja raz chcel, ale aj 458 Italiu, to je nadhera proste
najlepsie je aj tak doma v trencine retarder na zaciatku ulice takze nemoze parkovat pred domom :mrgreen:
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Džaro
Auto: Dračia cicina
Kraj: Trenčiansky

Štvrtok, 28. Januára 2010, 21:59

Nj to je na keket s našimi cestami a retardérmi, so mnou to vie tiež dobre drbnúť keď preletím cez "mŕtveho policajta"...
Len treba makať na biznise inák Lambičko nebude. Zatiaľ sa vzdelávam knižky biznis education všetko čo je dobré aby som o pár rokov išiel do toho naplno!
Ako si sa rozhodol s tou E92? Už máš v tom jasno? Btw: nevieš náhodou o tej vašej blaváckej LP560tke (calex biela) Kde sa zdržuje? Lebo viem, že bola na PU tabulách potom ju prehodil na BA a jedine kde ju bolo k videniu bolo na Diamond rejse. :cry:

Peter92
Auto: BMW E92 -330 xd
Kraj: Bratislavský

Štvrtok, 28. Januára 2010, 22:06

kenny napísal:
Nj to je na keket s našimi cestami a retardérmi, so mnou to vie tiež dobre drbnúť keď preletím cez "mŕtveho policajta"...
Len treba makať na biznise inák Lambičko nebude. Zatiaľ sa vzdelávam knižky biznis education všetko čo je dobré aby som o pár rokov išiel do toho naplno!
Ako si sa rozhodol s tou E92? Už máš v tom jasno? Btw: nevieš náhodou o tej vašej blaváckej LP560tke (calex biela) Kde sa zdržuje? Lebo viem, že bola na PU tabulách potom ju prehodil na BA a jedine kde ju bolo k videniu bolo na Diamond rejse. :cry:

zrovna dnes som o tom cital, ze retarder sice zachranuje zivoty ale nenormalne nici tlmice....nj na biznise treba zamakat, najlepsie je vyhrat do zaciatku EU miliony :D

klasicku 335i ale faceliftovku ...nvm viem o jednom blavackom bielom, to ma syn jedneho rusaka
"All BMWs are driven by people who are psychologically unfit to drive anything more powerful than an electric razor" "I would change that to Audi's now" Jeremy Clarkson

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných