... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

mmracing.sk

Užívateľov profilový obrázok
jararak
Auto: skodofka 120l
Kraj: Bratislavský

Re: BMW 530d Touring F11 - foto, video, test

Utorok, 18. Januára 2011, 08:53

Maco napísal:
Oooo cista zavist :(

nepovedal som ze som to soferoval, ale idem si objednat paru srubiek este do fialky, vleziem do tempusu a tam rovno pri vchode 530d v touringu, hned som jej urobil prehliadku, agent uz na mna pozeral ze dajak velmi do toho cumim ;D

hlavne si pochvalujem automaticke otvorenie a zatvorenie kufra, taktiez tlacidlo na sklopenie sedadiel, haciky po boku na tasky s nakupom, proste take malickosti ktore ti zlepsia den :)
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov

Maco
Auto: visavytena pajta
Kraj: Bratislavský

Utorok, 18. Januára 2011, 14:40

jararak napísal:

nepovedal som ze som to soferoval, ale idem si objednat paru srubiek este do fialky, vleziem do tempusu a tam rovno pri vchode 530d v touringu, hned som jej urobil prehliadku, agent uz na mna pozeral ze dajak velmi do toho cumim ;D

hlavne si pochvalujem automaticke otvorenie a zatvorenie kufra, taktiez tlacidlo na sklopenie sedadiel, haciky po boku na tasky s nakupom, proste take malickosti ktore ti zlepsia den :)

Tak tak :) a ja som to viel aj v Mpakete a skoro som odpadol jakl to na nom vyzera, uchvatne je slabe slovo :) ale pojazdit si taku masinu, nevahal by som dvakrat :)
bmwcoding.sk

BMWHJTRKLB

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 8. Marca 2011, 12:56

nova 5er je neskutocne podarena po designovej stranke...pre mna je F10 m-packet momentalne najkrasjie bawo
velmi rad by som ju kupil buduci rok [ale ako sa poznam najdem si dovtedy tisich dalsich aut na ktore dostanem chut :D :D :D ]
Prílohy
F10-m packet.jpg
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

voMacK
Auto: G31 540i
Kraj: Trenčiansky

Utorok, 8. Marca 2011, 12:58

jararak napísal:

zlepsia, lenze uz len za taku kokotinu ako su delene zadne sedadla pytaju napr sudruhovia 500e !!!
za tie drziaky po bokoch dalsie kokotiny si tiez priplatis neskutocne peniaze...
celkovo filozofia BMW, co sa tyka priplatkovej vybavy je neskutocne zkurvena...v 3er ti nedaju standardne ani posilovac riadenia !!!! ](*,)
"Auto je napisane na mna, ale inak s nim nic nemam!"
-- P.R.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 5 neregistrovaných