... všetko o BMW ...

Moderátori: MT-SPEEDY, vilo

mmracing.sk

Vincent

Štvrtok, 6. Marca 2008, 09:25

...podľa mňa tá fotka vystihuje to o čom by malo byť BMW .... nie o peniazoch, rýchlosti, alebo snahe byť zaujímavý a podobných chlapčenských záležitostiach ale o životnom štýle!...( mangier nadnárodnej spoločnosti si vyšiel na dovolenku s manželkou a deťmi...alebo nemecký finančník na dôchodku s manželkou išli pozrieť deti na francúzsku riviéru...)
Na Slovensku mi to bohužiaľ pripadá tak, ako keby BMW bolo povinou výbavou každého "úspešného" podnikateľa....(musím ho mať aby som úkázal že na to mám.....)

Užívateľov profilový obrázok
EBOLA
Auto: E46 325xiT, mini 1,6
Kraj: Banskobystrický

Piatok, 7. Marca 2008, 14:00

svata pravda.. :!:

Ďuri320

Piatok, 7. Marca 2008, 18:07

Vincent napísal:
...podľa mňa tá fotka vystihuje to o čom by malo byť BMW .... nie o peniazoch, rýchlosti, alebo snahe byť zaujímavý a podobných chlapčenských záležitostiach ale o životnom štýle!...( mangier nadnárodnej spoločnosti si vyšiel na dovolenku s manželkou a deťmi...alebo nemecký finančník na dôchodku s manželkou išli pozrieť deti na francúzsku riviéru...)
Na Slovensku mi to bohužiaľ pripadá tak, ako keby BMW bolo povinou výbavou každého "úspešného" podnikateľa....(musím ho mať aby som úkázal že na to mám.....)

to je možno pravda. ale sú tu aj takí čo sa v BMW len previezli a bolo im jasné aké auto chcú...radosť z jazdi...komfort...dravosť...luxus za dobrý peniaz. 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 3 neregistrovaní