Keby radšej boli tie pásy /// Bolo by to lepšie a na tenšie keby boli bomba ale osobne by sa mi to viacej páčilo bez tých pásov na aute a spätné do čiernej
Motto: Radšej žiť krátko a mať balhobyt, ako žiť dlho a splácať cudzí byt. BMW e39 540i ///M BMW e39 530da ///M -EX BMW e38 740iL -EX SUV (non BMW) -EX Bmw e38 740ia -EX Bmw e38 740iL - EX Bmw e38 735iL-EX
Sedacky na to robi Recaro, su to rovnake sedacky ake ma za priplatok 1 tis Eur sucastne Clio RS. jedna sedacka ma 17kg a pri tom ako vybirbe drzia su podla mna aj dost pohodlne.
sedacky jsou velmi pohodlne. Dělá je sice Recaro, ale BMW je vyrazně přepracovává, takže nejsou stejne jako v Cliu RS. Seděl jsem v nich 7 hodin vkuse bez vystoupení na okreskach a nebolelo mě nic
tym som chcel prave potvrdit ze Recaro co robi ci to boli sedacky pre Evo 6-9? Accord Type R alebo dnes aj pre Clio a Megan Sport boli vzdy pohodlne a za roven vyborne drzali a boli vzdy rozumne lahhke. Tieto posledne su vsak este dalej a 1M ich malo mat podla mna v zaklade
testik je fajn a 135 Performance musi byt fakt radost na ceste. Mohla mat ale podla mna trochu nizssiu hmotnost 1560kg neni zrovna malo na najmensie BMW. Je to viac ako mala M3 E46