Štvrtok, 29. Decembra 2016, 08:36
ak nato mas, chod do toho, ale ak to ma nejak kilometre nad 100t, neviem ci by som nad tym uvazoval. rozober si to po jednom a uvidis problemy.
samotny motor n57top - x50d ma problemy, ako skrz turba, tak vacky, retaze, palivove cerpadlo, mozno to nieje pripad tohto auta, ale .... clovek nikdy nevie
xdrive - rozvodovka moze potrapit, taktiez nieje nezvycajny problem s prednymi poloosami
dalsie podvozkove srandy ako natacacia zadna naprava, adaptive drive, dynamic drive a ine haluze, ak to funguje je vsetko super.
f02 celkovo - dost komplikovane auto co sa tika elektroniky, predpokladam, ze f02 a uz toboz v top motorizacii bude socialpaket takze tam bude tych kurvitiek pozehnane, ak ti nevadi, ze na aute, ktoreho kupna cena bola cez 100t sem tam nieco vypadne, nahodne to mozno o tyzden znova pojde, chod do toho, ziskas formulu, ktora vazi 2,5tony a klame telom a pocitom, pohodlie ta ucicika a nebudes chciet vystupit a celkovo prides nato, ze je len par aut lepsich od tohto.
bmwcoding.sk
bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt
kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off
oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov