... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

obchodna sekcia

Talion
Autor témy
Auto: BMW 740xd
Kraj: Banskobystrický

BMW 7 G12

Utorok, 18. Marca 2025, 13:41

Dobrý deň,

chcem vás požiadať o pomoc, avšak ospravedlňujem sa, ak téma už existuje, ale nenašiel som odpoveď.

Problém je v prednej náprave. Áno aj ja sa radím medzi hlupákov, vymeniť polovicu vecí v prednej náprave, počnúc ramenami, tyčky stabilizátora, čapy riadenia, tlmiče sú repas, avšak z iného auta, ale robilo to aj predtým. Sila nárazov od podvozku je čím ďalej silnejšia , najprv to robilo pomenej.

Zaujímavé je, že ráno to počuť viac, potom postupne menej, keď dám režim šport, tak počuť menej, samozrejme iba pri malých rýchlostiach a malých prejazdoch, hlavne počuť keď auto poskočí hore, čiže predok sa odľahčí.

Minule, som vychádzal z pumpy, mal som mierne pootočený volant do ľava, pomykal som volantom do ľava a prava a bolo počuť mierne búchanie. Ale iba na ľavej strane.

Skúste poradiť, ak vás niečo napadne. O vyriešení problém, napíšem spätnú väzbu, ďakujem za radu.

Prajem pekný deň.

Užívateľov profilový obrázok
xener
Auto: biele, sede, modre
Kraj: Bratislavský

Re: BMW 7 G12

Utorok, 18. Marca 2025, 15:51

vybava? adaptivny podvozok? adaptive drive? , natacanie zadnej napravy ?
Imperialblau Brillanteffekt Metallic - A89

Talion
Autor témy
Auto: BMW 740xd
Kraj: Banskobystrický

Re: BMW 7 G12

Utorok, 18. Marca 2025, 19:50

Myslím, že v triede 7 model G12 je už základ, adaptívny podvozok a natáčanie zadnej nápravy, aj keď problém je v prednej.

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 1 neregistrovaný