Jararak asi bude mat pravdu, sledujem jeden nemecky youtube kanal, kde mali v servise 2 auta (F10 a F11) s tym problemom behom jedneho tyzdna a vraj je to casty problem. Na jednom aute bola vadna vodicova klucka a na druhom spolujazdcova. V ich pripade to bola poistka č.2 za kastlikom je to 5A poistka, neviem ci sedma pouziva tu istu poistkovu skrinku.
Este dodam ze to prve auto F10 bolo aj u BMW dealera kde chceli menit ABS jednotku, cenova ponuka bola 3500€.
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
Ak myslis odomknutie auta rukou na klucke tak vodicova strana aj zadne dvere nefungovali ked som to kupil. Druha strana fungovala obe dvere. Teraz uz nejde ani to. Dokonca dnes som chcel preparkovat a vyhadzovalo mi z rychlosti na neutral
bmwcoding.sk bmw maps 2025/fsc/carplay/ cz/sk pre cic/nbt kluce pre bmw/mini, klonovanie riadiacich jednotiek, chiptunning, egr/dpf/scr off oprava frm, upravy CAS/FEM/BDC, DME/DDE, virgin prevodovky a budikov
ukazem ti fotky auta, kde umelec vymenil 5A poistku za 30A?, ps palubka isla dole