Ľubkooooo.... žiadna kravina...... to s tými 840 MB som trochu prepískol, lebo som to písal z hlavy, ale určite má ten súbor o dosť viac, ako požadovaných 700 MB kapacity na CD nosiči..... takže žiadna kravina...... akým spôsobom to funguje neviem, ale funguje to... a preto si myslím, že alcohol má v názve 120%, že o 20% dokáže napáliť viac dát na bežné CD o kapacite 700 MB. Je to ale len môj laický názor...... Pozri sa.... keď máš napaľovať niečo v nerovi, na spodnej lište ti ukazuje stav kapacity CD.... niečo nad 700 MB je v žltej farbe a potom už len červená...... a ak dáš napaľovať CD s tým, že napaľovaný súbor je o čosi väčší, ako 700 MB, tak sa ťa nero opýta, či chceš CD prepáliť s upozornením, že nemusí fachčiť...... program alcohol to má na háku a napáli aj súbor s kapacitou o čosi väčšou, ako spomínaných 700 MB....... to sú fakty o ktorých je zbytočné debatovať, alebo vypisovať, že je to kravina

ale jednu kravinu som tu predsa len napísal..... serwo ma opravil, že v e65-kách už nie sú mechaniky MK, ale NAVI a zrovna v mojom prípade NAVI 01, ktorá je na CD.....