Pondelok, 13. Augusta 2012, 09:26
Zdravím, nie som si istý či to bolo toto auto ale myslím si, že áno. Bol som ho pozrieť dávnejšie keď bolo na predaj ešte v košiciach za inú cenu, vtedy malo myslím niečo málo cez 180 tis. km, kilometre sú reálne, boli preverované, auto v tej dobe nebolo lakované ani búrané neviem ako teraz, žiadne problémy s elektrikou ani prevodovkou, všetko krásne lícovalo. Vyzeralo to tak, že o auto bolo dobre starané.
Pri tomto nájazde môžu byť zlé možno predné ramená,mal som 745-ťku ktorá mala okolo 210 tis. km a pri 200 tisícoch zvyknú odchádzať pri týchto cestách ale nie je to pravidlo.
Okolo 300 tisíc km môžu aj nemusia odísť zadné EDC tlmiče čo je vlastne vzduchový podvozok, čo som pozeral ceny tak jeden nový sa dá zohnať od 900-1500€ treba len hľadať.
Ďalej prevodovka,čo viem tak ročníky 2003 až 2006 mali slabé meniče a tiež mechatroniku. (repas prevodovky okolo 2000€)
Môze byť zlé turbo, repas okolo 500€ a vstreky, tu sú ceny rôzne ale nemyslím si že niečo strašné.
Treba vyskúšať aj vyhrievanie sedadiel či funguje ako má, niektoré modely s ním mali problémy a museli sa meniť celé sedadlá. (len zriedkavý problém)
Olej v prevodovke meniť každých 60-80 tisíc kilometrov (lepšie 60)
To je asi tak v skratke všetko.