... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
lolko111 napísal:Android už mám nahodený.... urobil som prezentačné videjko pre prípadných záujemcov. Tu je link na youtube:
https://www.youtube.com/watch?v=IXD3gM2lV_w
JaraX napísal:Dnes som sa s tým bol trochu pohrať. Zistil som že keď zapnem svetlá, tak jas displeja sa mi o dosť zníži aj keď bol fixne nastavený na 100% s tým, že nočný režim sa zapína podľa času od 21,30 do 06,00 h. Nastavenie, že sa displej zosvetľuje alebo stmavuje podľa okolitého jasu mám deaktivované. No a našiel som ešte ďalšie nastavenie jasu po ktorom mi jas ostáva na 100% aj po zapnutí svetiel.... takže tie odlesky to dosť eliminuje a vyzerá to super. Budem to ešte musieť vyskúšať na riadnom slnku a ak to nebude dobre, tak kupujem antireflexnú fóliu. Uvidím a dám vedieťlolko, pěkná recenze, já dal svuj android pryč, mělo to spoustu vyhod ale taky i spoustu nevýhod.
3 hlavní kvuli kterym to šlo pryč
1) ve předu nešel DVD changer, resp jeho obraz se robrazil 2x nad sebou a jelikož DVD changer u mě jede furt kvuli jedinému způsobu jak do logica dostat 5,1 zvuk tak to je stěžejní věc, ty DVD changer nemáš, ale pokud tu máte někdo Android a DVD changer, funguje vám to jak má?
2) celý display se leskl jak psí kulky, ve dne jsem viděl jen spolujezdce vedle sebe, to by asi dalo řešit nějakou folii nebo jinym androidem
3) regulace jasu byla otřesná, furt jsem do toho musel rypát a v noci to nikdy nebylo jak origo. jak to funguje u tebe? jsi s regulaci spokojen? nemusí se nic nastavovat?
jinak jak jste tady psali o tom AUXu, tak AUX do předFL není problém dodělat, stačí ASK a monitor.
TT-SIMIK napísal:ELolko s tou Vondrackovou si to zabil🤪🤪(Ja minule z pitbullom😊)
Videjo dobre,mne pride ten Android akoby starsie menu,ako mam ja,ja mam 9.0...Ale dobre,zakladom bolo priniest nieco nove....👍
Raz dom videl niekde clanok,ako nejaky manik z ruska implementoval CIC do E65...
lolko111 napísal:Chalani a neviete niekto čo znamená ten aktívny symbol v kruhu? Chvíľu svieti, chvíľu nie....v nepravidelných intervaloch
PKuncik napísal:Je to symbol satelitu, tedy GPS.
JaraX napísal:Jardo mal si pravdu, ten displej sa leskne ako psie gule. Na alze som kúpil antireflexnú fóliu YENKEE za 5.-€, nalepil som ju a teraz je to neporovnateľné s tými odleskamitak testuj a uvidíme za par tisíc km, ja to měl taky asi 2 měsíce a 15tkm ale nezvykl jsem si