... všetko o BMW ...
Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL
Igor1977 napísal:Dakujem takých chytrých je veľa ale mňa zaujíma či sa nedá vymeniť optika alebo použiť jednotku z iného auta
Igor1977 napísal:Dakujem takých chytrých je veľa ale mňa zaujíma či sa nedá vymeniť optika alebo použiť jednotku z iného auta
PetoK napísal:Igorko... doporučujem ti, preber sa zo sna,a nestrúhaj frajera, lebo si dosť mimo... keby si bol taký geroj, tak nemáš 730d ale aspoň 750i...
a keď sa ti stane takéto niečo, tak nevypisuješ po fórach ale odvezieš to do BMW, zaplatíš faktúru a hotovo...
A Adko nie je žiadny chudák ako si myslíš, prečítaj si jeho staršie príspevky... má velmi správne názory.
kakcoo napísal:nerozumiem tvojej reakcii na adka...
osobne keby som mal takýto problém
1. idem na diagnostiku co stým presne je a odkonzultujem možné riešenia
2. idem na http://www.allegro.pl alebo ebay a hladám...
3. ak sa mi nepodarí bod 2, idem objednať do BMW
P.S : v TV dobre ojebavaju, od Prešova ,že hladové doliny a aha aký killer, 5 šalátových angličanov E65 ročne ....
Igor1977 napísal:adko: že teba trápi moja finančná situácia je síce pekné ale dosť úbohé. To že jazdím BMW e65 ešte neznamená že ked sa auto dá opraviť za 300 euro tak za to isté zaplatím 3000 euro. To možno ty si padnutý na hlavu ale ja nie. A neboj sa takých e65 tiek si môžem kúpiť ročne aspoň 5.