Ten zatečený Logic som zachránil a zrepasoval všetky koncáky

Áno, boli už prežraté niektoré cestičky a prekovy na riadiacej doske, takže celkovo to trvalo aj s neuroplastikou 3x dlhšie než len samotné koncáky, ale vyplatilo sa človeku počkať a cenu som dal len cca +20% oproti repasu nezoxidovaného kusu (mne sa to naopak časovo nevyplatilo, ale tak čo pre kluby neurobím :)). Že sú koncáky na výmenu a prečo, je jasne vidno pri ich odstráňovaní - v tej tuhej čiernej zapuzdrovacej hmote sú obvykle hnusné vyduté bubliny, prípadne to nad čipom vyzerá ako roztavené. Niekto pri oprave koncákov tie staré len odpojí prípadne odbrúsi(!), ja ich kompletne a čisto dávam preč, takže vždy vidím, v akom to bolo stave.
Inak všeobecné info k audio modulom od Beckera (s tými hybridmi) - odíde to viacmenej teplom. Podľa toho, ktoré prepojky v tom zaliatom puzdre sa odtrhnú od čipu ako prvé, tak to buď chrčí/chrastí/... alebo kanál zmĺkne úplne. Až na výnimky sú tieto hybridy dvojkanálové, takže napr. u BM54 alebo ASK môže vypadnúť celá jedna strana naraz. U Logica je dvojkoncák len pre oboje zadné dvere, ostatné kanály sú sólo.