... všetko o BMW ...

Moderátori: b0ris, 100RM, BinKooL

reklamne predmety bmwklub.sk

items
Autor témy
Auto: Bmw 730D e65 2003
Kraj: Košický

e65 cd-menic

Štvrtok, 27. Decembra 2012, 19:54

Nazdar chalani mam problem
Stalo sa mi to ze cd menic mi huci (ako keby v nom stale tosilo cd alebo co ) ale nefunguje neviem vybrat ani tu kazetu s cd-ckami a v i-drive mam ten symbol z cd-menicom sivy nevie neikto co z tym popripade to niako odpoit?
Skusal som uz aj tu kazetu vsunut hlbsie alebo tlacit to tlacidlo na vyberanie viac krat ale bez uspechu aj som po tom jemne pobuchal ale nic
Dakujem

Užívateľov profilový obrázok
lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Re: e65 cd-menic

Piatok, 28. Decembra 2012, 21:46

Mne sem tam zblbne tá kazeta s CD-čkami. Zasuniem ju dnu a mechanika stále fachčí, čo sa ju snaží načítať, ale tá ikonka ostane sivá..... strčím cez tie dvierka prst a len trochu potlačím do tej mechaniky pri pravom hornom rohu kazety.... a za chvíľku mi tú kazetu mechanika načíta a ikonka obelie.....

items
Autor témy

Utorok, 8. Januára 2013, 13:10

No skusal som to aj v tom pravom hornom rohu aj kede mozne ale bez vysledku este na zaciatku tohto problemu mi ta mechanika aj hucala ale teraz uz je ticho tak neviem vyzera to tak ze budem musiet asi rozobrat pol palubovky a vybrat ju von a rozobrat. Este ma napadla jedna vec ci to nemoze byt ASK modulom ked ze mi nefunguje prava strana reprakov ci to nie je niako prepojene.
Inac ked stalcim to tlacitko na vyberanie tej "cd-kazety" tak stale tam pocut ten mechanicky zvuk ako keby pruzinku cvakat ze sa ju snazi dat von ale ked pozrem do tej "cd-kazety" tak jedno cd je vysunute v mechanike ktora cita cd

items
Autor témy

Re: e65 cd-menic OPRAVENE

Utorok, 8. Januára 2013, 13:33

Nazdar tak podarilo sa mi opravit ten cd menic chyba spocivala v tom ze bola vypadnuta jedna srubka urcena pre posuv lasera smerom nahor a nadol maju tam byt dva no jedna z nich uz je dakde fuc
Trebalo rozobrat palubovku podla tohto navodu http://www.gavandkel.co.uk/PDFs/6072EN.pdf

Užívateľov profilový obrázok
lolko111
Auto: BMW730D
Kraj: Banskobystrický

Pondelok, 14. Januára 2013, 12:00

si frajer 8)

Kto je prítomný

Užívatelia prezerajúci toto fórum: Žiadny pripojení užívatelia a 7 neregistrovaných