mal som podobnu skúsenosť! pokial dáš hocijaky led marker do svetla tak ti začne preblikovať alebo sa časom odpáli..
už som to počul milion krát a hovorím to znova.. pokiaľ chcete mať biele kruhy v svetlách a nebaví vás stale rozoberať hore dole svetla (v e65 aj nárazník), alebo mať v svetlách stroboskop... nekupujte hentaké pofidérne pičoviny.. stale dojde nejaky led marker so stále lepším výkonom LED a stale to svieti aj tak rovnako, a čo je horšie.. robí to ešte vačšie pičoviny v aute

RIEŠENIE:
nekupujte nič iné iba MTEC
http://www.ebay.de/itm/Mtec-BMW-Cree-Le ... 428wt_1109Stojí to o niečo viac, ale garantujem Vám, že budete všetci max spokojní. Žiadne blikanie, prehrievanie... dlhá životnosť - neodpalujú sa..
Niekedy ich ponúkal aj Crumar, vtedy som si ich od neho objednal... Stiahol ich ale z ponuky, pretože to nikto nekupoval. Počas doby, kým predal jedny Mtec v hodnote 90EUR, predal XY sád v hodnote 40EUR. Jednoducho dopyt trhu chce len cenu a kvalita ho nezaujíma... potom budú ľudia len vyplakávať - slovenská mentalita.
Ja ich mám v E65 tretí rok - bez problémov (predtým samé problémy, tiež som rozmýšlal nad navratom k žltým led)
kamarát v E65 - tak isto tretí rok (kúpil si ich nejak dva mesiace po mne a odvtedy tak isto max spokojnosť)
Kamarát v E53 - bez problémov 2 roky